EU raktáras akciók a Geekmaxi oldalán – gyors szállítás és európai garancia

0

Azért szeretjük a Geekmaxi webáruházat, mert kifejezetten EU raktárakból árulják a termékeiket, így pár nap alatt megkapod őket vámmentesen. Ez most különösen fontos, hiszen a kínai újév miatt ott megáll az élet. Az európai raktárak azonban zavartalanul üzemelnek, ráadásul néhány új termék árát le is csökkentették.

A Geekmaxi főleg különféle otthoni termékeket, okos kütyüket árul, vannak robotporszívók, vezeték nélküli porszívók, elektromos rollerek, Bluetooth hangszórók és okosórák is többek között. Ezekre ráadásul EU-s garanciát vállalnak, így nem csak a szállítás lesz gyors és problémamentes, hanem később is sokkal gördülékenyebben mennek a dolgok, ha a termék esetleg meghibásodna. A legújabb akciós cuccaikat az alábbi linken találod:

Az árakat úgy érdemes nézni, hogy ezek EU raktáras termékek, akár pár nap alatt megkapod őket, nem kell heteket, hónapokat várni, és egy esetleges vámolás miatt izgulni!

Érdemes végig pörgetni az akciós oldalt, vannak remek cuccok. Ha pedig esetleg ez még nem lenne elég, itt van pár extra kupon:

Az összes akciót pedig itt találod:

Forrás: Geekmaxi

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid