Egy új kínai telefon AnTuTu rekordot döntött

0

A Realme a kínai Oppo almárkája, akárcsak a Huaweinek a Honor vagy a Xiaominak a Redmi. Elsősorban az indiai piacra készítenek telefonokat, de azért mi európai vásárlók is hozzá tudunk jutni bizonyos készülékeikhez, amelyeknek van globális kiadása. Mindezt most azért soroltuk el, mert nemrég egy jelenleg még ismeretlen Realme okostelefon AnTuTu rekordot döntött. 

Egyelőre fogalmunk sincs, mi lesz a végleges neve annak a Realme készüléknek, ami képes volt kőkemény 574 985 pontot gurítani a népszerű benchmark alkalmazásban. Annyit tudunk, hogy a rejtélyes mobil az RMX2071 kódnevet viselte, és hogy a belsejében cseppet sem meglepő módon Qualcomm Snapdragon 865 chipset zakatolt a szintetikus tesztelés során. A fentebb említett pontszám tehát az eddigi legnagyobb, amit okostelefon szerzett AnTuTu-ban. 

Azért akadnak ötletek, mely készülék is lehet a háttérben. Lehetséges, hogy ez a Realme X50 Pro, a korábban megjelent Realme X50 5G egy frissített verziója vagányabb hardveres jellemzőkkel, de erre nem tudunk egyelőre mérget venni.

Amúgy általában a tesztek eredményei mellett szoktak lenni bizonyos specifikációk, ám ezúttal teljesen vakon repülünk a rekordot döntő okostelefon esetében. Egy kínai szivárogtató szerint azonban a készülék előlapján apró kivágás ad otthont a szelfikamerának, míg a megjelenítő 120 Hz-es képfrissítési rátát kaphat, de ennél többet még pletykaszinten sem tudni az AnTuTu legújabb királyáról. 

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid