Megérkezett az első Samsung mobil, amit már nem a Samsung gyárt

0

Eljött ennek a napja is, megérkezett az első külsős partner által gyártott Samsung okostelefon a Galaxy A6s személyében, ami bár a koreai vállalat égisze alatt kerül a – kínai – boltokba, a Wintech nevű gyártó sorain szerelik össze. Vele együtt debütált a Galaxy A9s, ami lényegében a Galaxy A9 kínai változata.

A Samsung Galaxy A6s hat colos megjelenítőt kapott, természetesen Super AMOLED panellel, Full HD+ felbontással. A megjelenítő mögött Qualcomm Snapdragon 660 lapkakészlet dolgozik 6 GB RAM, valamint 64 vagy 128 GB-os belső tárhely társaságában, attól függően, melyik kiszerelést választjuk.

Cseppet sem meglepő módon a hátlapon duál kamerakészlet található 12 megapixeles elsődleges szenzorral és egy 2 megapixeles mélységérzékelő egységgel. Az előlapon szintén 12 megapixeles érzékelő csücsül, várva a jövő nagy szelfijeit.

A telefon belsejében lévő akkumulátor kapacitása 3300 mAh, a töltést USB-C porton keresztül veszi fel, és sokak örömére van 3.5 mm-es jack aljzat is. A Galaxy A6s helyi pénzből átszámítva 260 dolláros áron indul, szóval elég pofás ajánlatnak mondható. A Samsungnak nagy szüksége lesz ilyen jó termékekre, ha szembe szeretne szállni a helyi gyártókkal.

A Samsung Galaxy A9s képernyője 6.3 colos, a szokásos módon Super AMOLED technológián alapul, a felbontása pedig FullHD+. A készülék lelke a Qualcomm Snapdragon 660 lapkakészlet, melyet 6 GB RAM, valamint 128 GB háttértár egészít ki.

A hátlapon összesen négy kamera teljesít szolgálatot, elsőnek van egy 24 megapixeles főszenzorunk f/1.7 rekeszértékkel, majd egy 8 megapixeles 120 fokos ultraszéles látószögű lencsénk f/2.4 apertúrával, ezután következik a 10 megapixeles kétszeres telefotó kamera f/2.4 lencsékkel, végül pedig egy 8 megapixeles mélységérzékelő apparátus. Az előlapi kamera 24 megapixeles felbontású fotókat készít.

A Samsung Galaxy A9s 3800 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, melyet gyorstöltéssel is táplálhatunk az USB-C csatlakozón át. A mobil már előrendelhető, 505 dollárnak megfelelő helyi valutáért.

Forrás: Samsung

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid