Megérkezett a Blackview BV9000 Pro

4

Egy igen érdekes strapatelefon érkezett, a Blackview BV9000 Pro, ami erős külső borítással, korrekt hardverrel, 6 GB RAM-mal és 18:9-es Full Screen kijelzővel rendelkezik. Az újdonság nemsokára megjelenik, de már elő lehet rendelni.

Azt bizonyára észrevettétek, hogy egyre népszerűbbek a 18:9-es kijelzők, ám strapamobilnál eddig nem igazán találkoztunk ilyennel. A Blackview BV9000 Pro azonban már megfelel a legújabb trendeknek, hiszen egy 5.7 colos, HD+ felbontású “Full Screen” panelt kapott. Ebből következik az is, hogy a saját kategóriájában szokatlanul jó kijelző/előlap aránnyal bír a készülék. A védelemért pedig Gorilla Glass 5 felel.

A meghajtásról a Helio P25 processzor gondoskodik, ami bőven elég kakaót biztosít a mindennapi felhasználásra, ehhez ráadásul 6 GB RAM-ot és 128 GB-os belső tárhelyet kapunk, ami több, mint elég. A hátlapon egy 13+5 MP-es duál kamerát találunk, az előlapra pedig egy 8 MP-es egység került.

A mobil természetesen megkapta az IP68-as tanúsítványt, azaz fokozottan por- és vízálló, és az üzemidő is korrekt, köszönhetően a 4180 mAh-s akkumulátornak. A készülék ráadásul támogatja a gyorstöltést (12V/2A) USB-C porton keresztül.

Az Android 7.1-gyel érkező Blackview BV9000 Pro támogatja az NFC-c, és ujjlenyomat-olvasó is van rajta. A mobil a Tomtop weboldalán rendelhető elő a következő linken:

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid