Megérkezett a Marshmallow a Sony Xperia C4 és C4 Dual mobilokra

0

A japán vállalat elkezdte kiszórni a Marshmallow-t Xperia C4, illetve C4 Dual készülékeire. Az update révén a mobilokra Android 6.0 kerül, a frissítés firmware száma 27.3.A.0.122 az előbbi, és 27.3.B.0.122 az utóbbi telefon esetében. 

A Sony tavaly májusában mutatta be a két mobilt, amelyek akkor erős középkategóriás versenyzőknek számítottak, és még most is korrekt vételnek mondhatjuk őket. 5.5 colos Full HD megjelenítő, nyolcmagos MediaTek MTK6752 processzor, 2 GB RAM, 16 GB belső tárhely, 13/5 megapixeles kamerapáros, 2600 milliamperórás akkumulátor – csak hogy a fontosabb jellemzőket megemlítsük. A telefon anno Android 5.0 Lollipop rendszerrel debütált.

Sony-Xperia-C4

Jelenleg az Xperia C4 E5303 és E5306, illetve a C4 Dual E5333 és E5343 modellszámú változatokra érhető el az új szoftver. Várhatóan a többi modell is megkapja a frissítést, valamikor a közeljövőben. Jelenleg még nem tudni, hogy az adatcsomag globálisan is elérhető lesz-e, vagy csak bizonyos piacokon örülhetnek a Sony tulajok.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid