Megérkezett a Nougat a Galaxy Tab A 10.1 (2016)-ra

0

Bár a tabletek kicsit hanyatlóban vannak, ami az eladási számokat illeti, azért még nagyon sok kézben ott látni a méretes kijelzőket a metrón, villamoson. Az egyik legkedveltebb eszközök egyike a Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016), népszerűségét nyilván az is okozza, hogy szolgáltatói kínálatban kapható.  Szóval, ez a készülék megkapta a legújabb Android rendszert, ami nem rossz dolog egy középkategóriás tablettől. 

Sem a Wi-Fi Only, sem az LTE modemmel szerelt variáns nem marad ki a jóból, mindkét változatra eljut az Android legfrissebb kiadása. A Wi-Fi-s modellek frissítésének build száma P580KXU1BQD9, a mobilhálózati kapcsolatokat is támogató kiszerelés szoftvere pedig a P585N0KOU1BQD9 build számot tudhatja magáénak.

Egészen pontosan Android 7.0 verzióról van szó, amelyhez nyilván a Samsung is hozzáadja a saját fejlesztésű funkcióit. Mivel a frissítés OTA módon érkezik a készülékekre, kell némi idő ahhoz, hogy minden táblagép tulajdonoshoz eljusson, és persze sok múlik az egyes szolgáltatókon is. Aki esetleg türelmetlen volna, bátran meglesheti a Beállítások menü megfelelő részét, hogy vajon számára elérhető-e a Nougat update.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid