Megérkezett a Samsung Galaxy Tab A9 táblagép

0

Minden különösebb felhajtás vagy bejelentés nélkül megérkezett a Samsung legújabb táblagépe, a Galaxy Tab A9, ami a dél-koreai gyártó guatemalai részlegének oldalán tűnt fel először, illetve az Egyesült Arab Emírségek Amazonján is listázták. Egyes sajtóanyagok említik ugyan a Galaxy Tab A9+ variánst is, de ezek egyelőre sem annak jellemzőit, sem az árazását nem részletezik.

A Samsung Galaxy Tab A9 8,7 colos méretével a kompaktabb tabletek kategóriájában indul, az IPS LCD megjelenítő, illetve annak 1340 x 800 pixeles felbontása pedig azt jelzi, hogy az újdonság egy büdzsé ajánlat, vékonyabb pénztárcával és/vagy szerényebb igényekkel rendelkező felhasználók számára.

Egy korábbi Google Play Console listázás megerősítette, hogy a tablet belsejében MediaTek Helio G99 lapkakészlet teljesít szolgálatot, az alapmodellben 4 GB RAM és 64 GB belső tárhely mellett. A háttértár bővíthető micro SD kártya által. Az Egyesült Arab Emírségek Amazon oldala annyit tesz ehhez hozzá, hogy a Galaxy Tab A9+ akár 8 GB RAM-mal és 128 GB háttértárral is bírhat.

A másik kiadás várhatóan 11 colos, 1920 x 1200 képpont felbontású, szintén IPS LCD kijelzővel érkezik, Qualcomm Snapdragon 695 chippel, kiszereléstől függően 4 vagy 8 GB RAM-mal, illetve a már említett legfeljebb 128 GB belső tárhellyel.

Ez a modell megvásárolható lesz 5G modemmel szerelt változatban is. Ami viszont mindkét készülékben közös, hogy Android 13 operációs rendszert futtatnak már gyárilag, One UI 5.1 felhasználói felülettel kiegészítve.

A doboz kissé szerény tartalma

Kamerák és akkumulátorok tekintetében egyelőre semmilyen adatot nem osztottak meg a nyilvánossággal, így ezekről az összetevőkről jelenleg mi sem tudunk nyilatkozni. A Samsung Galaxy Tab A9 LTE modemmel helyi pénzből átszámítva nagyjából 69 ezer forintos áron szerepel az Egyesült Arab Emírségek Amazon oldalán, és nagyjából ugyanannyiért listázza a Samsung Guatemala is. A készülék, illetve készülékek vélhetően más régiókban is kaphatók lesznek, és sejtésünk szerint hamarosan több részlet is publikálásra kerül a Samsung Galaxy Tab A9 modellek kapcsán.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid