Megérkezett a Xiaomi Mi Band 3i

0

Ahogy az várható volt, bemutatkozott Indiában a Xiaomi Mi Band 3i, a kínai gyártó legújabb okoskarkője, ami igazából nem is annyira új, hiszen a Mi Band 3-ra épül.

Abban sajnos nem lett igazunk, hogy az újdonságot a Mi Band 4 és a Mi Band 3 közé pozicionálja a gyártó, ugyanis még az utóbbinál is gyengébb lett. A Mi Band 3i tulajdonképpen teljesen megegyezik a tavalyi alap modellel, annyi különbséggel, hogy lehagyták róla a pulzusmérőt. Az OLED kijelző maradt 0,78 colos és 128 x 80 pixeles, illetve a funkciók sem változtak.

A Xiaomi Mi Band 3i valószínűleg kizárólag Indiában lesz kapható, és leginkább a filléres árával hódíthat, ugyanis 18 dollárba, vagyis kb. 5500 Ft-ba kerül majd.

Mondjuk ha azt vesszük, hogy a jóval nagyobb tudású Mi Band 4 sem sokkal drágább már, akkor igazából nem sok értelme volt kiadni ezt az új verziót, ami még a 3-asnál is gyengébb. A GearBest oldalán például már 25,99 dollárért meg lehet vásárolni a Xiaomi Mi Band 4-et a GBBAND4MI kuponkóddal, ingyenes szállítással, így 7.900 Ft-ból kijön. Szerintünk sokkal jobban megéri az árát, mint a 3i.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid