Meghívó kell majd a Nothing Phone (1) megvásárlásához

0

Nemsokára megjelenik a Nothing első okosrelefonja, a Phone (1), amit a legfrissebb hírek szerint csak meghívóval lehet majd megvásárolni, legalábbis eleinte.

A Nothing nemrég kiadott egy újabb kedvcsináló videót a mobilhoz, amelynek a vége felé arról ejtenek szót, hogy hogyan fog működni a meghívásos rendszer, amelyen keresztül hozzá lehet majd jutni a készülékhez.

A Nothing alapítója, Carl Pei arról is beszél, hogy eleinte lassabban megy majd a gyártás, így limitált lesz a készlet, ezért döntöttek a meghívásos rendszer mellett. Adott számú meghívó kerül majd kiosztásra, és így azt is biztosítani tudják, hogy kezdetben csak egy szűkebb, rajongói kör juthasson hozzá a készülékhez.

Persze később, amikor már jobban felpörög a gyártás, valószínűleg könnyebben be lehet majd szerezni a Nothing Phone (1)-et.

Egyébként egyáltalán nem meglepő, hogy ilyesmivel próbálkozik a Nothing, hiszen a Carl Pei már a OnePlus alapításánál is részt vett, és ott vezették be először ezt a fajta meghívásos értékesítést. Más szempontból is nagyon hasonló a két vállalat marketingje, ugyanúgy csepegtetik az infókat heteken keresztül a Nothing Phone (1)-ről, ezzel is fenntartva az érdeklődést.

A mobil július 12-én debütál, és már tudunk róla néhány konkrét jellemzőt, a belsejében például Snapdragon 778G+ dolgozhat, és Androidra épülő Nothing OS rendszert fog futtatni. Kijelző tekintetében egy 6,55 colos AMOLED megoldásra számítunk, de ezúttal talán sokkal érdekesebb lesz a hátlap, ugyanis egy átlátszó dizájnt kap a mobil, és tele lesz LED világítással.

 

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid