Megindult a HTC One M9 Android 6.0-s frissítése

0

Néhány gyártó már megkezdte egyes csúcsmobiljai Marshmallow frissítését, ott volt például az elsők között az LG. Most a HTC is elkészült a jelenlegi zászlóshajójuk új szoftverével, ami egyes régiókban már el is érhető.

Az eddigi beszámolók szerint két részletben jön a frissítés. Először egy nagyjából 99 MB-os csomag töltődik le, ami felkészíti a mobilt a jóval nagyobb, 1.21 GB-os Android 6.0-s szoftver telepítésére.

Unlocked-HTC-One-M9-receives-Android-6.0-updateUnlocked-HTC-One-M9-receives-Android-6.0-update-1

A telepítést követően megkapjuk a Marshmallow-ban debütáló újításokat, amik között azért akad jó néhány hasznos funkció. A Doze jelentősen megnöveli a telefon készenléti idejét, és ezzel együtt az üzemidőt is. Az alkalmazásengedélyekhez is komolyabb hozzáférést kapunk, ezek után egyesével is adhatunk vagy megtagadhatunk jogosultságokat az appoktól. A Google Now on Tap pedig egy fejlett kereső, ami a szövegkörnyezet (pl. email) alapján kitalálja, hogy éppen milyen információra van szükségünk. Ez persze még nem minden, az újítások teljes listája jóval hosszabb.

A HTC One A9 egyébként – ami már egyből Android 6.0-val jött ki – szintén frissült a napokban, mégpedig Android 6.0.1-re. A One M8 Marshmallow szoftvere valamikor jövőre várható, de sok más HTC modell is megkapja majd az új rendszert, a teljes listát itt találod.

GadgetzArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid