Megindult a Samsung Galaxy S6 edge+ Nougat frissítése Európában

2

A Samsung Galaxy S6 edge+ még a mai napig megállja a helyét a felsőkategóriában, így érthető azok igénye, akik szeretnének friss operációs rendszert tudni mobiljukon. A jó hír az, hogy a Samsung szintén osztja ezt a nézetet, így elkezdte a frissítés terítését az említett okostelefonra. Törökország után végre az európai S6 edge+ felhasználók is örülhetnek a Nougat rendszer újdonságainak. 

Az érkező frissítés a G928FXXU3CQC2 build számmal rendelkezik, és tartalmazza a Samsung új felületét, a márciusi biztonsági javításokat, valamint néhány hibaorvoslást. Mint ahogyan megszokott, az update OTA formájában jut el a kérdéses mobilokra, ugyanakkor némi idő kelleni fog, míg minden régióba, minden Galaxy S6 edge+ telefonra eljut. Persze aki türelmetlen, nyugodtan ellenőrizhet a frissítést manuálisan a Beállítások menüpontban.

A szóban forgó készülék egyébként 2015 nyarán debütált, 5.7 colos, QHD felbontású hajlított Super AMOLED megjelenítővel, a belsejében pedig egy nyolcmagos Exynos 7420 chipsettel és 4 GB RAM-mal. A hátlapi kamera 16 megapixeles, az előlapi 5, a telep kapacitása pedig 3000 milliamperóra.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid