Megint baj van a Google Pixel 2 XL mobilokkal

0

A Google a közelmúltban mutatta be referenciamobiljait, amelyek azóta kaptak hideget-meleget is mind a felhasználók, mind a szaksajtó jóvoltából. Egyes Google Pixel 2 XL tulajdonosok most egy újabb, fölöttébb bosszantó hibára lettek figyelmesek, ami a megjelenítőt érinti. A méretes kijelzővel ellátott okostelefon a képernyő szélein nem akarja bevenni az érintéseket. 

A panaszok a Google hivatalosa online fórumáról származnak, ahol többen méltatlankodtak a már említett hibát illetően. A felhasználók között akadt olyan is, aki levideózta, hogy pontosan miről is van szó. A felvételt ti is megtekinthetitek.

Úgy látszik a telefon a kijelző szélein figyelmen kívül hagyja az érintéseket, pont azért, hogy kiszűrje a véletlenszerű tapintásokat. A helyzet azonban az, hogy mindezt olyan hatékonyan teszi, hogy a szándékos érintéseket is ignorálja a panel. A keresőóriás nem hagyta figyelmen kívül a panaszokat, és az ígérete szerint utána fog járni a dolognak, a probléma orvoslása pedig egy OTA frissítés formájában meg is fog érkezni. A kisebb modell nem tűnik érintettnek ebben az ügyben.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid