Mégis elkészül a csúcskategóriás Exynos 2300 lapka, ezek a Samsung készülékek kaphatják meg

0

Most már szinte biztos, hogy Galaxy S23 mobilok kizárólag Snapdragon 8 Gen 2-vel érkeznek, nem lesz Exynos processzoros változat, és emiatt azt is gondolhatnánk, hogy a Samsung teljesen kaszálta a soron következő Exynos 2300-at. Ez azonban egyáltalán nincs így, állítólag elkészül a házon belül fejlesztett csúcslapka.

A 4 nm-es technológiával gyártott Exynos 2300 egyértelműen a Snapdragon 8 Gen 2 kihívója, valószínűleg hasonló képességekkel bír majd, de mivel korábban rengeteg kritikát kapott a Samsung a Galaxy S modellek eltérő hardverei miatt, ezért az S23 szériát már csak Qualcomm processzorral szerelik.

Galaxy S21 FE

A legfrissebb hírek szerint az Exynos 2300 terveit nem dobják a kukába, elkészül a chipset, csak éppen más készülékekbe szereli a Samsung. Az egyik a Galaxy S22 FE, ami az S23 mobilok kedvezőbb árcédulával ellátott alternatívája lesz, a másik pedig a Galaxy Tab S8 FE, ami a Tab S7 FE-t váltja majd.

A Galaxy S22 FE egyébként nem csak az S21 FE utódja lesz, hanem egyúttal az Galaxy A74 helyett is érkezik, a Galaxy A7-es sorozatot ugyanis a hírek szerint befejezi a Samsung.

Via Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid