Mégis jöhet 6 GB RAM-mal szerelt Samsung Galaxy Note 7

0

A Note 7 bemutatója előtt többször hallhattunk olyan pletykákat, miszerint 6 GB RAM-mal jön az új csúcsmodell, éppen ezért sokakat csalódással töltött el, hogy végül csak 4 GB RAM került a készülékbe. Most azonban egy izmosabb Galaxy Note 7 változat bukkant fel…

A Kínai Ipari és Információ-technológiai Minisztérium, valamint a Geekbench tesztprogram weboldalán is listázásra került egy olyan Samsung Galaxy Note 7 modell, ami 6 GB RAM-mal és 128 GB-os belső tárhellyel bír. Ez egyébként nem annyira meglepő, korábban is előfordult már olyan, hogy egyes ázsiai országok más kiszerelésben kaptak meg egy Samsung készüléket.

note-7-6-gb-ram

A 6 GB RAM valószínűleg semmilyen pluszt nem ad, nem lesz tőle érezhetően gyorsabb a készülék, 4 GB is bőven elég, így nem akkora probléma, hogy a világ többi részére – köztük Magyarországra is – minden bizonnyal csak a normál modell jut el hivatalosan. Kínában valószínűleg azért kerül forgalomba több memóriával a Note 7, hogy versenyképesebb legyen az ottani gyártók mobiljaival, ugyanis jó néhány 6 GB RAM-mal szerelt kínai csúcsmodell létezik már (pl. OnePlus 3, LeEco Le Max 2, Vivo Xplay 5 Elite).

via AnroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid