Samsung Galaxy Note 7 ár és megjelenés Magyarországon

0

A Samsung tegnap este mutatta be új zászlóshajóját, a Galaxy Note 7-et. Nézzük, hogy mikortól lehet beszerezni a készüléket, és hogy várhatóan mennyibe fog kerülni Magyarországon!

Hazánkban augusztus 16-tól lesz előrendelhető a Note 7, és a legtöbb helyen ajándék Gear VR jár majd hozzá (előrendelés esetén). A hírek szerint szeptember 2-án jelenik meg az új csúcsmodell Magyarországon, de az előrendelők már 3 nappal korábban átvehetik. Az ár azonban még a vártnál is több lesz, úgy tudjuk, hogy 290 ezer forintba kerül majd a Galaxy Note 7.

Frissítés (2016. 08. 04.): most már biztos a 289.990 Ft-os független hazai ár.

note-7-official-01

Az új zászlóshajó sok érdekes újítással bír, elsőként kapott vízálló burkolatot a szériából, ez az első USB-C-s Samsung mobil, ez az első Gorilla Glass 5-tel védett készülék, és persze ott az írisz-szkenner, ami az előzetes beszámolók alapján rendkívül gyorsan működik. Átütő fejlesztés azonban nem igazán történt, a Samsung valószínűleg a Galaxy S8-ra tartogatja az érdekesebb újításokat, mint például a 4K kijelzőt, az új processzort vagy a 6 GB RAM-ot.

note-7-vizallo

Saját véleményem szerint egy korábbi Galaxy Note szériás modellről megérheti Note 7-re váltani, S7-ről vagy S7 edge-ről viszont már kevésbe, főleg ha nincs szükség az S Penre.

Gondolkozol egy Samsung Galaxy Note 7 beszerzésén?

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid