Mégiscsak a Samsungé a legjobb kamerás telefon?!

0

Folyamatosan küzdenek a gyártók, hogy melyikük mobilja kapja a több pontot a DxOMark tesztjében a kamerákra. Nemrég a Huawei P30 Pro mindenkit maga mögé utasított, a Samsung azonban most visszavágott.

A DxOMark listáját eddig P30 Pro vezette, amely 112 pontot kapott összességében a hátlapi kamerájára, míg a második helyen a 109 pontos Galaxy S10+ állt holtversenyben a Huawei két másik mobiljával. Most azonban felkerültek a Galaxy S10 5G eredményei is, és hátlapi kamerában sikerült is hozni a P30 Pro eredményét, míg a szelfikre jóval többet kapott a Samsung készüléke (97 vs 89 pont).

A Samsung Galaxy S10 5G-nek egyébként a P30 Próhoz hasonlóan már 4 darab hátlapi kamerája van, egy normál fő egység, egy ultraszéles látószögű, egy telefotó, valamint egy 3D-s ToF érzékelő.

Samsung Galaxy S10 5G

A részletes tesztből egyébként kiderül, a P30 Pro zoomja és éjszakai módja még mindig sokkal jobb, a Galaxy S10 5G viszont videóban verhetetlen, ez lett az első okostelefon, amelyik elérte a 100 pontos szintet a mozgóképek tekintetében. A szelfiknél pedig egyértelmű a dél-koreaiak fölénye.

Forrás: DxOMark

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid