Áprilisi okosóra válogatás – prémium kütyük áron alul

0

Megint leakciózott jó pár érdekes okosórát a GearVita, vannak köztük kifejezetten olcsó darabok, és néhány komolyabb kütyü is. Érdemes végig pörgetni a válogatást!

Lenovo Watch X hibrid okosóra

Lenovo Watch X alapvetően egy hagyományos óra, de néhány okos funkcióval is ellátták. Van rajta egy apró OLED kijelző, pulzusmérő, folyamatosan méri az aktivitást, van alvásfigyelő, és rezgéssel jelez a hívásoknál és értesítéseknél. A kivitel maximálisan prémium, rozsdamentes acél házat kapunk 80 méteres vízállósággal, és egy töltéssel akár 45 napot is elmegy a Watch X. A készülék most a spéci NapidroidYRC kuponnal 49,99 dollár helyett 32,99 dolláros áron kapható. Szállítással együtt olyan 11.500 Ft lesz a végösszeg, ami még vámhatár alatt van, így nem kell aggódni a plusz költségek miatt. További részletek és rendelés ezen a linken. (Jelenleg ezüst színben van raktáron, de a fekete is rendelhető.)

Lenovo Watch X

Lemfo LEM9 okosóra

A Lemfo LEM9 egy szinte teljes értékű Android 7.1.1-es rendszerrel, 1,39 colos AMOLED kijelzővel és 4 magos processzorral szerelt 4G-s okosóra, ami akár egy okostelefont is ki tud váltani. Kezeli a hívásokat, az SMS-eket, van rajta egy 5 MP-es kamera, és számos hasznos dolgot tud, ám az igai érdekessége az “okoskarkötő mód”, amelyet bekapcsolva meg tudjuk növelni az üzemidőt. Ilyenkor teljesen átalakul a felület, és egy másodlagos processzor hajtja a kütyüt, így kevesebb funkció lesz elérhető, de a fogyasztás is jelentősen lecsökken. A LEM9 ára a GVLem9W kuponnal most 144,99 dollárra csökkenthető, ami szállítással együtt olyan 42.500 Ft-ra jön ki (számolni kell az esetleges vámolással). További részletek és rendelés ezen az oldalon.

Lemfo LEM9

Honor Watch Magic okosóra

Az új Honor Watch Magic egy prémium, divatos kütyü akár 1 hetes üzemidővel, GPS-szel és AMOLED kijelzővel, az 5ATM vízállóság révén pedig akár úszhatsz is vele. A 142,99 dolláros akciós ár már alapból is kedvező, a EUHHWMS limitált kuponnal azonban további kedvezményt kapsz, így az EU Priority Line szállítással kb. 35.500 Ft-ból kijön az óra. További részletek és rendelés ezen a linken. (Jelenleg a drágább, bőrszíjas verzió van raktáron, de mindkettő rendelhető és mindkettőre jó a kupon! A szállítás általában vámmentes, de nem mindig, előfordulhat, hogy mégis megvámolják. Ha esetleg lejár a fenti kupon, akkor a GVHonorQQ kóddal is lehet próbálkozni.)

Honor Watch Magic

Xiaomi Amazfit Stratos okosóra

Rendkívül népszerű típus a Xiaomi Amazfit Stratos, ami szintén vízálló, remek az üzemideje, és ebben is van GPS-vevő, így komolyabb sporttevékenységre, aktivitásmérésre is használható sok minden más mellett. A minőségi, elegáns óra a GVYRiStraos kuponkóddal (EU Priority Line szállítással) nagyjából 42.500 Ft-ból jön ki ezen a linken.

Xiaomi Amazfit Verge okosóra

Az Amazfit Verge egy sportosabb kivitelt kapott, és van benne NFC, GPS, illetve egy AMOLED kijelző felel a megjelenítésért. Ez is nagyon jó vétel, a Global verzió a GVYRVergeGl kuponnal most 199,99 dollár helyett 124,99 dollár, így az EU Priority Line szállítással most kb. 37.100 Ft-ba kerül átszámolva. Részletek és rendelés ezen az oldalon.

Amazfit Verge

Huawei Honor Band 4 okoskarkötő (Running verzió)

Ez ugyan nem okosóra, de érdemes róla pár szót ejteni, főleg a kivételesen jó ára miatt. 2 hetes üzemidő, 5ATM vízállóság (úszásra is jó), apró OLED kijelző, és rengeteg hasznos funkció jellemzi a Honor sportos okoskarkötőjét, ami a YRHH4running kuponnal most 19,99 dollár helyett 14,99 dollárba kerül. Ez a legolcsóbb szállítással kb. 5500 Ft, és így bőven vámhatár alatt vagyunk, szóval garantáltan nem lesznek plusz költségek. További részletek és rendelés ezen az oldalon.

Biztosan nincs vámolás, ha EU raktárból rendelsz, vagy ha a végösszeg 37 euró (~42 dollár) alatt van.

Számos webáruház kínál valamilyen vámmentes szállítási módot az EU raktárakon kívül is. Ezek a legtöbbször jól működnek, az esetek 95-99%-ában valóban nem lesz vámolás, de előfordulnak ritka kivételek, amikor mégis fennakadnak a vámon. Ilyenkor a plusz költségek alapvetően a vásárlót terhelik, de érdemes írni az adott webáruháznak, néha ki lehet alkudni legalább egy részleges kompenzációt.

Ismertebb vámmetes szállítási módok (ezek nem EU raktárak):

Gearbest:

 • EU Priority Line (általában jól működik, sokan használják)
 • Europe Registered – új! (120 dollár alati termékeknél elérhető, jól működik)
 • Netherlands Registered(PDM) – új! (jól működik, közel 100%-os megbízhatóság)
 • EU Railway Priority Line (nagyobb méretű termékekhez, lassú de megbízható)
 • EU Express (régebbi jól működött, az utóbbi időben már nem annyira biztos, de a legtöbbször nincs vele gond)

A terméklapon nem látszik az összes opció, a rendelési oldalon válassz végleges szállítási módot. A legtöbb terméknél a fentiek közül egy, vagy esetleg kettő érhető el, nem az összes.

Banggood:

 • EU Priority Line (általában jól működik, sokan használják)
 • European Direct Mail (helyette már EU Priority Line szokott lenni)
 • European Railway Direct Mail (nagyobb méretű termékekhez, lassú de jól működik)

GearVita

 • EU Priority Line (a legtöbbször működik, de nem 100%-os)

Tomtop:

 • Duty Free Shipping (sajnos nem mindig működik, számolni kell a vámolással, de az alap szállítási módoknál jobb)

Geekbuying:

 • EU Priority Line (jól működik, nem szokott vele probléma lenni)

Forrás: GearVita

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid