Megjelent a 1MORE SonoFlow prémium aktív zajszűrős fejhallgató

0

Vadonatúj vezeték nélküli fejhallgatót dobott piacra a Xiaomi alá tartozó 1MORE márka, amely kiváló hangminőséggel, valódi aktív zajszűréssel és hosszú üzemidővel kecsegtet.

A 1MORE SonoFlow szeptember 15-től rendelhető a Goboo oldalán, ami egy hivatalos spanyol forgalmazó, de természetesen Magyarországra is szállítanak, ennek semmi extra költsége nincs. A bevezető akció október 8-ig tart, ez idő alatt 99,99 euró helyett 79,99 eurós áron lehet beszerezni a fejest, ami kb. 32.700 Ft-ra jön ki (a 20 eurós kedvezményt a terméklapon lehet aktiválni). Tovább részletek ezen a linken.

Plusz akciók:

  • A fejes mellé kedvező áron, 59,99 euró helyett 35,99 euróért kérhetsz Xiaomi Mi Band 7 okoskarkötőt.
  • Az első 40 rendelő extra ajándékot kap.

1MORE SonoFlow rövid ismertető

A 1MORE SonoFlow a prémiumabb fejhallgatókkal igyekszik versenyre kelni a hangzás, az anyaghasználat és az extra funkciók terén is.

A belsejében 40 mm-es meghajtók és DLC membránok dolgoznak, és támogatott a nagyfelbontású hangzás, valamint az LDAC kodek is. A gyári hangolását a 4-szeres Gammy-díjas hangmérnök, Luca Bignardi és csapata végezte, de számos hangprofil közül lehet választani.

Nem maradt ki a valódi aktív zajszűrés, amit a vállalat QuietMax technológiának keresztelt el. Ez nem csak zenehallgatáskor, hanem telefonhívások lebonyolításakor is jól jön, így hangosabb környezetben is tisztán fogjuk hallani a másik felet, és ő is minket.

A 1MORE SonoFlow fejhallgató Bluetooth 5.0 támogatással bír, és egyszerre két eszközhöz is lehet csatlakoztatni, sőt, akár vezetékkel is működik az összeköttetés 3,5 mm-es jack csatlakozón keresztül.

A 250 grammos fejhallgató aktív zajszűréssel akár 50 órás üzemidőre is képes, zajszűrés nélkül pedig a 70 óra is elérhető (50%-os hangerő mellett). Egy teljes töltés nagyjából 80 percet vesz igénybe, ha pedig csak kevés időnk van, akkor 5 perc alatt is 5 óra lejátszásra elegendő energiát préselhetünk az eszközbe.

A 1MORE SonoFlow szeptember 15-től rendelhető, elsőként a Goboo oldalán, ami egy hivatalos spanyol forgalmazó, de természetesen Magyarországra is szállítanak, ennek semmi extra költsége nincs. A bevezető akció október 8-ig tart, ez idő alatt 99,99 euró helyett 79,99 eurós áron lehet beszerezni a fejest, ami kb. 32.700 Ft-ra jön ki (a 20 eurós kedvezményt a terméklapon lehet aktiválni). Tovább részletek ezen a linken.

Egyéb infók:

  • 2 év garancia, amit a Goboo-nál lehet érvényesíteni
  • 3-7 napos szállítási idő
  • Ingyenes szállítás Magyarországra
  • Többféle fizetési lehetőség (a PayPal ajánlott)

Forrás: Goboo

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid