Megjelent a 360 S10 robotporszívó

0

A 360 egy viszonylag ismert márka a robotporszívók piacán, több bevált és népszerű típust adtak már ki, és nemrég megjelent a legújabb modell, a 360 S10, ami tripla LIDAR szkennerrel térképezi fel tűpontosan a környezetét, kifejezetten nagy, 3300 Pa szívóerővel rendelkezik, és természetesen felmosni is tud.

A 360 S10 most 499 eurós áron rendelhető a Geekmaxi webáruházából EU raktárról a 360S10 kupon felhasználást követően, amely nagyjából 175 500 forintot jelent a jelenlegi árfolyamon. Nem egy filléres eszköz, de ez most a gyártó csúcsmodellje, és elég komoly tudással bír. Az ajánlat csak az első 100 vásárlóra érvényes! További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

360 S10 robotporszívó ismertető

A készülék külsejéről nincs túl sok mesélni való, ez egy 3,8 kg-os, kerek kialakítású szerkezet, amely 350 x 350 x 85 mm-es méretekkel rendelkezik, de ez ne tévesszen meg senkit, a kompaktra szabott motorháztető alatt igenis nagy erők szunnyadnak. Előbb viszont beszéljük arról a tripla LIDAR lézeres érzékelő rendszerről, amelynek köszönhetően hatékonyan és balesetmentesen történik a tisztítás.

Az elsődleges érzékelő a robotporszívó előtti környezetet vizsgálja, és akár 8 méterről is képes érzékelni az objektumokat, akár a mozgó embereket is. Az elülső kisebb lézer figyeli az apró részleteket, az akár 1 cm magasságú tárgyakat is észleli, a harmadik lézeres szenzor pedig a magasságot méri, így a gépezet tisztában lesz azzal, át tud-e egy adott helyen haladni, vagy sem.

A 360 S10 ugyanazt a navigációs technológiát használja, mint a NASA marsjárója, a dToF intelligens útvonaltervezésnek köszönhetően másodpercek alatt képes megtanulni a lakás, háztartás elrendezését. A robotporszívó beépített memóriája képes akár 10 térképét is elraktározni, a szinteket felismeri, és automatikusan vált a tárolt térképek között.

A 360 S10 mellé természetesen elérhető egy alkalmazás is, amelynek segítségével irányítani tudjuk az eszközt, időzíteni tudjuk munkáját, no-go zónákat állíthatunk be vagy virtuális falakat, előbbihez a felmosás funkciót is társíthatjuk.

Szerencsére azért a 360 S10 képes azonosítani a különböző tisztítandó felületeket, így nem fog felmosni a szőnyegen. És ha már felület azonosítás…

A 360 S10 burkolata alatt található elektromotor 3300 Pa-s szívóerővel rendelkezik, amely átlagon felülinek tekinthető a termékkategórián belül. A szívás ereje is a tisztítandó felülethez igazodik, a gép egy vastagabb szőnyegnél jobban rákapcsol, csempe burkolat vagy hasonló esetén csökkent az alkalmazott erőn. A 360 S10 belsejében 520 ml-es víztartály található, illetve egy 0,5 literes mosható portartály.

Annak érdekében, hogy a kisállatok vagy a ház tulajdonosai ne őrüljenek meg, 10 fokozatú zajcsökkentés került a gépbe, amelynek így elfogadható zajkibocsátása van akkor is, ha hosszabb ideig kénytelen dolgozni. A robotporszívó burkolata alatt egy 5000 mAh kapacitású akkumulátor található, amely nagyjából 180 perces működési időt tesz lehetővé. A 360 S10 képes az automatikus újratöltésre, tehát ha munka közben kezd merülni a telep, a robot önállóan visszatér a töltőállomásra, visszanyeri az elvesztett energiát, majd onnan folytatja a munkát, ahol abbahagyta.

A 360 S10 most 499 eurós áron rendelhető a Geekmaxi webáruházából EU raktárról a 360S10 kupon felhasználást követően, amely nagyjából 175 500 forintot jelent a jelenlegi árfolyamon. Nem egy filléres eszköz, de ez most a gyártó csúcsmodellje, és elég komoly tudással bír. Az ajánlat csak az első 100 vásárlóra érvényes! További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

Mellékesen megjegyeznénk, hogy a gyártó korábbi modelljei is kedvezményes áron rendelhetőek a Geekmaxi online áruházában:

Forrás: Geekmaxi

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid