Megjelent a 360 S6 Pro, a robotporszívók csúcsragadozója!

0

Egy vadonatúj, full extrás robotporszívó jelent meg a napokban, a 360 S6 Pro, ami a népszerű és bevált 360 S6 felturbózott változata. Okos szoftver, rengeteg szenzor, nagy teljesítmény, viszonylag csendes működés és hosszú üzemidő jellemzi az újdonságot, de meg is kérik az árát.

A 360 már egy elég nagy név a robotporszívók piacán, a termékeik megbízhatóak, és magas minőséget képviselnek. A 360 S6 Pro a legújabb modelljük, ami mindent tud, ami egy ilyen takarító masinától elvárható. Kezdjük is mindjárt a szívóerővel, ami 2200 Pa, ez az egyik legjobb teljesítmény, amivel egy ilyen robotporszívó esetében találkozhatunk. A gyengébb masinák 800-1000 Pa-t tudnak, amelyek pedig 1500 és 2000 Pa között vannak, azok már erősnek számítanak.

A hengerkefének köszönhetően olyan helyekre is ajánlott, ahol kisállat van, hatékonyan feltakarítja a szőröket is, azt pedig külön érzékeli, ha például kárpitra vagy szőnyegre ért, és ilyenkor erősebb szívásra kapcsol.

Érdekes módon a nagyobb teljesítmény ellenére a gyártó csökkenteni tudta a zajszintet különféle szigetelésekkel és egyéb okos megoldásokkal, így egyáltalán nem lesz zavaró a működése.

A 360 S6 Pro egy lézeres szenzorral térképezi fel a környezetét, és térképet rajzol a bejárandó területről. A takarítást egy továbbfejlesztett, V5.0-s Route SLAM algoritmus alapján végzi, vagyis nem össze-vissza megy, hanem szisztematikusan halad.

Számos további szenzor van a készüléken, amely egyszerre több irányba is figyeli a környezetében lévő tereptárgyakat, az ultraszónikus érzékelő pedig az ütközések elkerülésében segít.

Alkalmazás segítségével is tudjuk vezérelni a robotporszívót, a megrajzolt térképen megadhatjuk például, hogy melyik szobát takarítsa ki, de akár egy konkrét helyre is oda tudjuk küldeni. Természetesen beállíthatunk olyan zónákat, amelyeket el kell kerülni, vagy akár azt is, hogy egy adott területet kétszer is takarítson ki.

Érdemes még kiemelni azt, hogy a 360 S6 Pro szoftvere több térképet is tud kezelni, így ha például emeletes házunk van, több helyen is használnánk, akkor nem kell mindig elölről kezdeni a feltérképezést. Jó hír továbbá, hogy az időzítés funkció sem maradt ki, a felmosást pedig külön tudjuk vezérelni.

Merthogy felmosni is tud a 360 S6 Pro, ráadásul nem is akárhogy. Megadhatunk 3 szintet, hogy mennyi vizet használjon a masina, a 200 ml-es víztartály így akár 100 négyzetméternyi területre is elég lehet. Takarításkor pedig választhatunk, hogy csak porszívózni vagy csak feltörölni szeretnénk, de akár egyszerre is mehet mindkettő.

A küszöbök sem jelentenek akadályt a porszívónak, egészen 2 cm-es magasságig. Említést érdemel még a HEPA szűrő, ami a legapróbb szemcséket is visszatartja, így megakadályozza, hogy a felszívott por visszajusson a szoba levegőjébe.

A méretes akkumulátornak köszönhetően akár 3 óra üzemidő is elérhető, ami azt jelenti, hogy egyetlen töltéssel 300 nm is kitakarítható. Ha pedig lemerülne a masina, akkor magától visszamegy a töltőállomásra, és később ott folytatja a munkát ahol abbahagyta.

A 360 S6 Pro robotporszívó eredeti ára 549,99 dollár, de most 50 dollár lejön a vásárlás során, amikor a kosárba teszed, így 499,99 dolláros áron vihető. Nem olcsó, de egy nagy tudású, prémium masináról van szó, ami abszolút a csúcskategóriát képviseli. A vámmentes Priority Line szállítás pedig ingyenes, így mindenféle extra fizetnivaló és vámolási macera nélkül meg fog jönni. További részletek az alábbi linken:

Forrás: GearBest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid