3D nyomtatók EU raktárról akcióban

0

Mindegy, hogy hobbibarkácsoló, cosplayes, kreatív hajlamokkal megáldott, vagy megvert művészlélek vagy, szinte biztos, hogy ha térben is gondolkodsz, akkor nagyon sokat segíthet elképzeléseid megvalósításában egy 3D-s nyomtató. A hiányzó alkatrészek pótlása, a jelmez elemeinek megtervezése és megalkotása, a csatajáték figuráinak legyártása, és még egy csomó minden más is lehetséges ezekkel a szerkezetekkel. A TomTop webáruháza most összeszedett néhányat azok közül a gépek közül, amelyeket kedvezményes áron kínál, és mivel mindegyiket EU raktárból küldik a rendelés hamar befut, és nem terheli majd semmilyen extra költség, sőt, a szállítás minden esetben ingyenes.

Anet A8 Plus

Ez a készülék már többször szerepelt lapunk hasábjain, egyike a jobb középkategóriás ajánlatoknak, többféle töltelékkel működik, és képes 300 x 300 x 350 mm-es idomokat készíteni, mégpedig 0,1 mm-es pontossággal. A készülék nyomtatási sebessége 120 mm/másodperc, töltelék gyanánt pedig használhatunk PLA, ABS, HIPS, TPU műanyagokat. Mint a legtöbb hasonló készülék, ez is tökéletesen képes együttműködni Windows és Mac operációs rendszert futtató számítógépekkel, ugyanakkor önállóan is ki tudja nyomtatni az adott tervet, amennyiben az megtalálható egy memóriakártyán vagy más adathordozón. A szerkezetet ellátták számos biztonsági mechanizmussal, ezek egy része a felhasználót óvja, mások pedig a félkész terméket, ami így mondjuk nem vész kárba egy áramkimaradás esetén, hogy példát is említsünk. A készülék most 208,55 dolláros áron rendelhető, ami nagyjából 67 ezer forintnak felel meg. További részletek és megrendelés ezen a linken.

TRONXY XY-2 Pro

A TRONXY XY-2 Pro masszív alumínium házzal rendelkezik, a szerkezet 255 x 255 x 260 mm-es idomok gyártására alkalmas, így aztán mondhatni teljesen átlagos középkategóriás gépről van szó. Manapság már szinte minden háromdimenziós nyomtató képes érzékelni, ha fogyóban van a töltőanyag, és még időben jelzik ezt a felhasználónak, ez a gépezet sem kivétel. A készülék saját LCD kijelzővel is rendelkezik, amelyen nyomon követhetőek a munkafolyamatok, sőt, így akár számítógép nélkül is képesek legyártani az adott projektet. Töltőanyag gyanánt a már megszokott műanyagtípusok használhatóak, PLA, HIPS, PVC, és persze polikarbonát többek között. A készülék nyomtatási sebessége 20-100 mm/s lehet, de érdemesebb nem a leggyorsabb fokozaton dolgoztatni a szerkezetet, ha precízebb végeredményt szeretnénk. Ez a készülék 179 dolláros áron vihető haza, ami magyar valutára fordítva nagyjából 58 ezer forintnak felel meg. A TRONXY XY-2 Pro részletes műszaki leírását és a megrendelési lehetőségeket ezen a linken találjátok.

CREALITY CR-10S Pro

Ez a masina kicsit drágább, mint a többi viszont sokkal nagyobb elemeket is képes legyártani, nem okoz neki gondot a 300 x 300 x 400 mm-s idomok elkészítése sem, így egészen nagy tárgyakat is létrehozhatunk. A nyomtatót ellátták saját LCD kijelzővel, ami ráadásul érintésérzékeny is, így a gépezet vezérlése elképesztően könnyű, és magától értetődő. Nem állhat a munkavégzés útjába az sem, ha netán áramkimaradás történne, a készülék képes pontosan onnan folytatni a munkát, ahol félbe kellett hagynia, illetve figyelmezteti a felhasználót abban az esetben, ha fogyóban van a töltőanyag. A készülék pontosan végzi a munkáját, a gyártói leírások szerint a hibahatár 0,1 mm, a lehetőségeink pedig szinte végtelenek, mivel használhatunk PLA, ABS, vagy TPU műanyagokat is. A szerkezet 180 mm/másodperc maximális nyomtatási sebességgel rendelkezik, ám a gyártói ajánlás értelmében érdemes 30-60 mm/s tempóban gyártani az idomokat. A CREALITY CR-10S Pro most 469 dolláros áron rendelhető, ami magyar valutára átszámítva nagyjából 151 ezer forintot jelent. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Creality 3D Ender 3 tálca

Nem csupán nyomtatókat, de azokhoz használható kiegészítőket is leakciózott a Tomtop webáruháza, ez például egy platform, egy tálca, lényegében ezen zajlanak majd a munkafolyamatok. Amikor elkészül a nyomtatás, a végeredmények nem fognak hozzáragadni az üvegfelülethez, könnyedén el lehet majd távolítani őket, persze szigorúan azután, hogy lehűltek. Akár a már meglévő cseréjére, vagy a hiányzó pótlására, de kiváló vétel lehet. A platform, vagy magyarosabban mondva tálca most 17,99 dollárba kerül, ami magyar valutára átszámítva körülbelül 5800 Ft-ot jelent. További részleteket és megrendelési lehetőségeket ezen a linken fogtok találni!

eSUN eBOX 3D töltőanyag tároló

Ezzel a tartozékkal rendezett módon tudjuk majd tárolni a háromdimenziós nyomtatóhoz használt töltőanyagokat, ráadásul a tároló képes a megfelelő hőmérsékleten tartani akár órákon keresztül a nyomtatáshoz szükséges tölteléket. A szerkezettel meg lehet mérni a töltőanyag súlyát is, így mindig pontosan tudni fogod, hogy mekkora mennyiség áll még rendelkezésre. Nagyjából két kilónyi szajrét lehet beletenni, és akár egészen vastag 3 mm-es tölteléket is elhelyezhetünk benne. Szinte bármilyen 3D-s nyomtató mellé kiváló kiegészítő lehet. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid