Megjelent a (Xiaomi) 1More EVO – Csúcskategóriás fülhallgató adaptív ANC-vel és LDAC támogatással

0

A Xiaominak eddig is voltak prémium fülesei, most viszont egy valódi csúcsmodellt dobtak piacra 1More EVO néven, ami olyan készülékekkel versenyez tudásban, mint a Sony WF-1000XM4 vagy a Sennheiser MOMENTUM True Wireless 3. Ezek 80-100 ezer Ft-ba kerülnek, és bár az EVO sem egy filléres termék, azért kedvezőbb áron kapható, főleg a mostani bevezető akcióban.

A 1More EVO a mai napon jelent meg, és az egyik hivatalos forgalmazó, a Goboo oldalán szerezhető be elsőként. A bevezető akció keretében most 30 euró kedvezményt kapunk rá, így a végső ára 139 euró lesz, ami átszámolva nagyjából 53.000 Ft. Ez nem kis összeg, de a hasonló tudású versenytársak jóval drágábbak, és a Xiaomi füleséhez most adnak ajándékba egy vezeték nélküli gyorstöltőt is (30 euró, azaz 11.400 Ft értékben).

További részletek és rendelés az alábbi linkeken:

Gyors és ingyenes szállítás Spanyolországból futárral, semmi extra fizetni valód nem lesz!

1More EVO rövid ismertető

A Xiaomi újdonsága minden szempontból egy prémium termék, és amennyire csak lehetséges, kompakt kivitel jellemzi. Tokkal együtt az egész készülék 53 grammot nyom, simán elfér a zsebedben, a fülesek darabja pedig mindössze 5,7 grammos. Jár hozzá 5 darab gumiharang pár is, XS-től XL-es méretig, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt

A füles 10 mm-es dinamikus meghajtókat használ, a gyári hangolását pedig a 4-szeres Gammy-díjas hangmérnök, Luca Bignardi és csapata végezte. Persze mindenkinek más az ízlése, ezért a gyári appban saját hangprofilt hozhatunk létre a SoundID technológiával. A program több zenerészletet lejátszik A és B verzióban, nekünk csak ki kell választani, hogy melyik tetszik jobban, és a végén elmenteni a profilt.

Amit mindenképpen ki kell még emelni, hogy a 1More EVO támogatja az LDAC kódolást is, ami nagy felbontású hangátvitelt (990 kbps) jelent vezeték nélküli kapcsolaton keresztül, a szokásos SBC átvitelhez képest ez akár háromszoros minőséget tesz lehetővé.

Persze a kiváló hangzás csak egy dolog, a mai prémium füleseknek van egy másik fókusza is, ez pedig nem más, mint a zajszűrés. A 1More EVO összesen 6 mikrofonnal rendelkezik (fülesenként három), ezeket használja a külső zajok kiszűréséhez. Természetesen valódi aktív zajszűrésről (ANC) van szó, amiből többféle mód is rendelkezésre áll. Választhatunk a gyengébb és az erősebb zajszűrés között, van továbbá egy speciális mód a szélzaj csökkentésére. A negyedik opció az adaptív ANC, amit már csak a legkomolyabb fülesek tudnak, ez a külső zajoktól függően automatikusan állítja be a zajszűrés mértékét. Van többféle Transparency mód is, ami átengedi a külső hangokat, így hallani fogjuk a forgalom zaját, vagy ha beszél hozzánk valaki, és ehhez még a zenét sem kell leállítani.

A sok mikrofon akkor is előnyös, ha telefonálásra használjuk a 1More EVO-t, ilyenkor is működik a zajszűrés, vagyis lehetünk akár hangosabb környezetben is, a lehetőségekhez képest jól fognak minket hallani, és mi is fogjuk érteni a másik felet.

A vezérlés szokás szerint érintéssel történik, mindkét fülesen van egy kerámia felület, ezek segítségével lehet számot váltani, megállítani a zenét, vagy állítani a zajszűrésen. A appból pedig testre is szabható a vezérlés, beállíthatjuk, hogy milyen érintésre mi történjen.

A 1More EVO a Bluetooth 5.2 kapcsolatokat is támogatja, és akár több készülékhez is csatlakoztatható egyszerre. Ha például a tabletedről megy a zene, de közben hívnak a mobilodon, akkor azt is fel tudod venni a fülessel.

Az üzemidőre sem lehet panaszunk, az akkumulátoros tokkal akár 28 óra zenehallgatásra elegendő töltöttséget vihetünk magunkkal. A fülesek pedig önmagukban 8 órán keresztül tudják szolgáltatni a hangot zajszűrés nélkül, bekapcsolt zajszűréssel pedig 5,5 órás üzemidőre lehet számítani. Van gyorstöltés is, mindössze 15 perc alatt 4 óra zenelejátszásra elegendő töltöttséget pumpálhatunk a tárolóba USB-C porton keresztül, emellett pedig a bölcső vezeték nélkül is tölthető.

A bevezető akció részletei újra

A 1More EVO a mai napon jelent meg, és az egyik hivatalos európai Xiaomi forgalmazó, a Goboo oldalán szerezhető be elsőként. Egy bevezető akció keretében most 30 euró kedvezményt kapunk rá, így a végső ára 139 euró lesz, ami átszámolva nagyjából 53.000 Ft. Ez nem kis összeg, de a hasonló tudású versenytársak jóval drágábbak, és a Xiaomi füleséhez most adnak ajándékba egy vezeték nélküli töltőt is (30 euró, azaz 11.400 Ft értékben).

Linkek:

Gyors és ingyenes szállítás Spanyolországból futárral, semmi extra fizetni valód nem lesz!

Forrás: Goboo

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid