Megjelent az Android 11 Beta 2

0

A Google kiadta az új rendszer második béta verzióját, vagyis egy lépéssel közelebb kerültünk a végleges Android 11-hez. Nézzük a fontosabb tudnivalókat!

A mostani Beta 2 kiadásnak az az érdekessége, hogy már elérte a “Platform Stability” állapotot, vagyis alapvetően véglegesítették a rendszer működését, így a fejlesztők már elkezdhetik hozzáigazítani az alkalmazásaikat az új verzióhoz.

Az első bétához képest viszonylag kevés komolyabb változás történt, ilyenkor már inkább csak csiszolgatják a funkciókat és az újításokat.

Az Android 11 Beta 2-t a Google a következő készülékekre adta ki: Pixel 2, Pixel 2 XL, Pixel 3, Pixel 3 XL, Pixel 3a, Pixel 3a XL, Pixel 4 és Pixel 4 XL. Ezek mellett más gyártók mobiljaira is megjelenthet azok közül, amelyek részt vesznek a mostani béta programban. Az aktuális listát itt találod.

Összesen három béta verzió lesz, vagyis még egy van hátra augusztusban, és utána jöhet a végleges rendszer. Az Android 11 hivatalos debütálása szeptember 8-án várható, legalábbis ez derült ki a Google egyik nemrég közzétett, fejlesztőknek szóló videójából.

Forrás: Google

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid