Megjelent az első élőszereplős FMV/FPS akciójáték Androidon, ráadásul egy magyar fejlesztőcsapattól!

0

Egy független magyar fejlesztőcsapat a 90-es évek FMV, azaz „Full Motion Video” játékainak feltámasztására tett rendkívül ígéretes kísérletet a most megjelent Hijacker Jack Android játékkal. Az ebben a kategóriában megszokott egyszerű két választásos interakció, és a korábbi zöld hátteres „cheesy” színészkedés helyett a srácok terepre mentek és leforgattak egy izgalmas, sok változós interaktív akciófilmet színészekkel, kaszkadőrökkel és egy, a korunk influenszer világát enyhén kritizáló csavaros történettel. Néhány külső felvételt leszámítva, minden GoPro kamerákkal készült belső nézetben, ami tényleg az akció kellős közepébe repít minket!

A történet szerint főhősünk elszigetelve él remeteként egy paradicsomi szigeten, amikor váratlan események folytán egyik napról a másikra egy gazdag és híres influenszer szerepében találja magát. Hamar rájövünk, hogy a pénz mindenkit megváltoztat, irigyeink az életünkre törnek, újdonsült barátaink közül nem tudjuk, hogy kiben bízhatunk, az pedig csak rajtunk múlik, hogy főhősünk végül mennyire fordul ki önmagából.

Játékosként tehát a döntéseiddel alakítod az interaktív történetet és saját karaktered fejlődését, miközben adrenalindús autós üldözést, lövöldözést, ejtőernyős ugrást és több ellenféllel való pusztakezes küzdelmet is túl kell élned, hogy végül elérd a 4 különböző befejezés egyikét! A Hijacker Jack irányítása az innovatív FMV valós idejű játékmenet miatt eleinte nehézkes lehet, de némi gyakorlással egész profin tudjuk móresre tanítani az arra érdemes ellenségeinket akár különböző támadás kombinációkkal, vagy éppen egy shotgun segítségével. A játékidő átlag 2-3 órát ígér, ami kategóriájában kiemelkedőnek számít, illetve az újrajátszás lehetősége is benne van a különböző befejezések miatt. A Hijacker Jack ingyenesen elérhető a Play Store áruházban magyar nyelven is. Próbáld ki és élj úgy, mint Jack!

NapiDroid.hu

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid