12 GB RAM-mal jöhet az összes Samsung Galaxy S20 modell

0

Láttunk rendereket és valódi fotókat is a Samsung Galaxy S20 család tagjairól, így már van némi elképzelésünk arról, miként fognak kinézni a dél-koreai gyártó legújabb zászlóshajói. A készülékek hardveres jellemzői is állandóan szereplői a különböző pletykáknak, így ezeket illetően sem repülünk már vakon egy ideje. A legfrissebb értesülések szintén a telefonok belbecsével kapcsolatosak, állítólag a Samsung nem fogja sajnálni az operatív memóriát, és minden modellbe fog pakolni rendesen. 

Amennyiben a legújabb információk autentikusak, mindhárom okostelefon, vagyis a Galaxy S20, az S20+ és az S20 Ultra is 12 GB RAM-mal érkezik, ez ráadásul az alap modellekre vonatkozik, nagyobb kiszerelés még lehet. A jelenlegi generáció esetében 8 GB volt az általános memória kapacitás, azonban az S10+ 12 GB RAM-mal is elérhető volt. A némileg olcsóbb árkategóriába tartozó Samsung Galaxy S10e 6 GB-ról indult, ám idén nem lesz “e” utótagú modell.

A Galaxy S20 telefonok burkolata alatt Qualcomm Snapdragon 865 vagy Exynos 990 chipset végezheti a számításokat, régiótól függően. Idén ha minden igaz, több piacon kerül Snapdragon lapka a készülékekbe, és úgy néz ki, hogy csupán Európában forgalmaznak majd Exynos processzorral ellátott verziókat. A Galaxy S20 telefonok bemutatója San Fransciso-ban lesz, február 11-én.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid