EU raktárról akciós a frissített Xiaomi Viomi V2 Pro robotporszívó

0

Nagyjából van némi elképzelésünk arról, mekkora rajongótábora van a porszívózásnak és a takarításnak az olvasóink között, épp ezért szeretnénk ajánlani néhány olyan készüléket, amelyek segíthetnek ebben a nem túlzottan népszerű, fárasztó tevékenységben. Ezek közül mindenképpen kiemelendő az új Xiaomi Viomi V2 Pro, ami számos fejlesztést kapott az alap V2-höz képest, az ára pedig továbbra is nagyon kedvező.

Xiaomi Viomi V2 Pro

Ez a készülék nem csupán porszívózni, de felmosni is tud, összesen háromféle üzemmódban képes takarítani, fejlett lézeres tájékozódási rendszerének köszönhetően pedig semmi nem kerüli el a figyelmét. A 2100 Pa szívóerő mellett a készülék útjában nem marad por, sem haj, és a kisállatok által elhullajtott szőr is belekerül a  tartályba. A masina a környezetét összesen 12 fejlett szenzor által tapogatja le, nekik köszönhetően pontosan tudni fogja, hogy merre kell haladnia, így nem fog nekimenni a bútoroknak, leesni sem fog a lépcsőn. A robotporszívó vezérlése egy okostelefonos alkalmazáson keresztül is történhet, beállíthatunk útvonalakat, zónákat, időzíteni lehet a takarítást, stb. Amikor a készülék akkumulátora merülőfélben van, a gépezet képes teljesen magától visszatérni a dokkolóra, ahonnan a töltés végeztével pontosan onnan folytatja a munkát, ahol abbahagyta.

A küszöbökkel sincs gondja, amennyiben azok nem magasabbak 2 cm-nél. A készülék zajkibocsátása teljesen korrekt, munkavégzés közben 68 dB-el teszi a dolgát, ami még bőven elviselhető. A gyártói leírások alapján 60-130 perc működési idő lehetséges egyetlen feltöltéssel, ennyi idő alatt még egy nagyobb lakással is könnyedén végez a Xiaomi Viomi V2 Pro. Az alap verzióhoz képest számos fejlesztés történt, most már lehet egyszerre porszívózni és felmosni is, a víztartály elektromos vezérlést kapott, több térkép mentése is lehetséges az alkalmazásban, van időzítés, és a takarítási algoritmus is jobb lett. Amennyiben sikerült felkelteni az érdeklődést, eláruljuk, hogy a készülék most akcióban 369,99 dolláros áron rendelhető, ráadásul a termék európai raktárból érkezik, ami egyet jelent a gyors szállítással, és az extra költségektől mentes vásárlással. Részletes ismertető és megrendelési lehetőség ezen a linken található!

Frissítés: az akció lejárt, de a V404DB3AF1DEB000 kuponnal még csökkenthető a Viomi V2 Pro ára! A vásárlás során tudod felhasználni, a rendelés véglegesítése előtt.

Alfawise V10 Max

Ez a készülék egy alacsonyabb árszegmensben foglal helyet, ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne rábízni a lakás tisztaságát. A gép 360°-os lézeres érzékelés révén tapogatja le környezetét, minden sarkot megvizsgál, azonosítja a lehetséges akadályokat, készít egy térképet a lakásról, és csak ezután lát neki a munkának. Fejlett chip és algoritmus gondoskodik a valós idejű értékelésről, ami monitorozza a padló állapotát, és megtervezi a takarítás útvonalát. Az Alfawise robotporszívója 2000 Pa szívóerővel rendelkezik, az erős motor hatékony takarítással kecsegtet. A kefék gondoskodnak a szőrről és a hajról, nem marad semmi a porszívó által megtett ösvényen, egyébiránt a gép feltörölni is tud. A készülék vezérlése okostelefonos alkalmazáson keresztül is történhet, az app segítségével időzíthető a takarítás ideje és útvonala, illetve virtuális falak is felállíthatóak, ha bizonyos területeket szeretnénk kihagyni. Ez a modell is képes önállóan visszatérni a dokkolóra, és onnan folytatni a munkát, ahol félbe kellett hagynia. Igaz, csak angolul, de lehetséges a hangalapú irányítás is a Google Home vagy az Alexa segítségével. A készüléket meg lehet osztani további felhasználók között, így többen is irányíthatják a gépezet munkáját. Az Alfawise V10 Max robotporszívó most mindössze 219,99 dollárért rendelhető a GearBest webáruházából, és most kedvezményesen juthatunk kiegészítőkhöz is. A tartozék pakkot erre a linkre kattintva tudod megrendelni, míg a porszívó részletes ismertetését, valamint annak vásárlási opcióit itt fogod megtalálni. 

Robororock S5 Max

A korábbi modellekhez képest a készülék frissült új feltörlés és seprés funkciókkal, de nemcsak ezért tartozik az igazi nagyágyúk közé a tavaly számos rangos díjat bezsebelő robotporszívó. A készülék tetején egy 360 °-os érzékeléssel bíró lézeres szenzor található, amelynek köszönhetően az valós időben képes monitorozni a környezetét. Ez egy felsőkategóriás készülék, éppen ezért nem meglepő módon kijelölhető a takarítás útvonala, munkája időzíthető, teljesen a felhasználótól függ, hogy mikor és hol, a lakás mely részében történik a takarítás. Az irányítás ezúttal is egy okostelefonos alkalmazás segítségével történik, ami még a hangvezérlést is támogatja, igaz, a magyar nyelv egyelőre nem elérhető. A 290 ml méretű víztartály segítségével a gépezet felmosni is tud, a víz mennyisége is szabályozható. Amennyiben az akkumulátor töltöttsége túl alacsony, a készülék önállóan visszatér a dokkoló állomásra, majd onnan pedig a félbehagyott munka helyére. A masina belsejében egészen sok szemét elfér, hiszen a portartály 460 ml-es űrtartalommal rendelkezik. Ami még külön öröm, hogy a készülék mindössze 60 dB zajkibocsátással rendelkezik, így akkor sem kell kimenekülni a lakásból, amikor az nekilát a dolgának. A Xiaomi Roborock S5 Max most 499,99 dolláros áron rendelhető a GearBest jóvoltából, ám ha használjátok a GBROBRS5MAX04 kupont, a vételár némileg mérsékelhető. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

Forrás: GearBest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid