Fotókon pózol a Samsung Galaxy S20+

0

A Samsung rajongói számára pirosbetűs ünnep lesz február 11., hiszen aznap várható a vadonatúj Galaxy S szériás zászlóshajók bemutatója. Az eddigi szóbeszédek szerint az újdonságok a Galaxy S20 elnevezés különböző variációit viselhetik a most indult évtized tiszteletére. A legújabb szivárgás főszereplője a Samsung Galaxy S20+ 5G, amiről most néhány valódi fotó került ki az Internetre, megerősítve a dél-koreai gyártó névváltoztatási stratégiáját.

A fotókon tehát a Samsung Galaxy S20+ 5G (vagy annak prototípusa) látható, amelyet szemből és hátulról is lekapott valaki, sőt, a telefon kameráit is alaposabban szemügyre vehetjük.

A mobil képrögzítő rendszere összesen négy nagyobb érzékelőt, valamint egy nagyon apró ötödiket használ, amelyeket egy téglalap alakú konstrukció foglal magában, illetve látni még egy LED villanót.

A fő szenzor kiléte egyelőre kérdéses, korábbi pletykák szerint egy új 108 MP-es kamerát kap a készülék, de az egyik kiszivárogtató nemrég azt írta, hogy ez csak az Ultra modellbe kerül, míg az S20 és az S20+ 12 MP-es egységgel érkezik. Persze ez sem lesz gyenge, sokkal nagyobb lehet az érzékelő, mint az elődök esetében.

Az előlapról készült fotók alapján a kijelző megőrzi hajlított széleket, hasonlóan a Samsung Galaxy S10 szériához, és természetesen egy Infinity-O megoldást kapunk, középre helyezett kameralyukkal.

Úgy látszik tehát, hogy a szóbeszédek nem tévedtek, az új Samsung csúcsmobilok valóban S20 néven jönnek, és vélhetően nem ez volt az utolsó feltűnésük a bemutató előtt.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid