A Xiaomi beharangozta a MIUI 12-t

0

A Xiaomi bejelentette a MIUI 12 felületet érkezését, ami a gyártó legújabb elképzelése arról, hogyan kellene kinéznie egy telefon operációs rendszerének. A MIUI 11 utóda valamikor az idei év harmadik negyedében jelenhet meg.

A MIUI 11 tavaly szeptemberben került bemutatásra, a stabil globális verzió pedig októberben indult el hódító útjára, és a témában jártasak most is hasonló menetrendet tartanak valószínűnek a MIUI 12-vel kapcsolatban. A jelenlegi interfész rendszerszintű sötét módot és továbbfejlesztett Always-On-Display funkciót hozott magával számos egyéb dolog mellett. Kaptunk új animációkat, háttérképeket és témákat, illetve többek között a gyártó elérhetővé tette a Mi Go Travel szolgáltatást, ami az utazók számára jelent nagy segítséget.

Hogy a MIUI 12 milyen újításokat hozhat számunkra, egyelőre rejtély, ilyesmiről a gyártó sem írt a beharangozó Weibo-posztjában, csak az új rendszer logóját osztották meg. De most, hogy végre hivatalosan is elismerték, hogy gőzerővel dolgoznak az új verzión, valószínűleg egyre több információ fog napvilágra kerülni róla a közeljövőben.

Forrás: GSMArena 

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid