Megjelent az Oclean Flow szónikus elektromos fogkefe és az Oclean W10 szájzuhany

0

Két remek eszközt mutatott be a fogápolásra szakosodott Oclean csapata, az egyik egy kiváló ár/érték arányú szónikus elektromos fogkefe, a másik pedig egy szájzuhany. Már mindkét termék rendelhető a márka hivatalos webshopjából, és elég jó vételnek tűnnek! 

Oclean Flow szónikus elektromos fogkefe

A szónikus elektromos fogkefék nagyságrendekkel jobbak, mint a hagyományos forgókefés megoldások, a Flow például percenként 38.000-szer rezeg, és ennek köszönhetően rendkívüli hatékonysággal tisztít. 5-féle tisztítási mód van, és egy fogmosás 2 percig tart, miközben 30 másodpercenként jelez az eszköz, hogy váltsunk oldalt. Van IPX7-es vízállóság és USB-C töltési lehetőség, utóbbira viszont ritkán lesz szükség, mivel még rendszeres használattal is sok hetes üzemidőt nyújt a fogkefe, a készenléti idő pedig 180 nap.

Két színben kapható az Oclean Flow, gondoltak a hölgyekre és az urakra is, és most akcióban mindössze 29,99 dollárba kerül a kütyü a márka hivatalos oldalán 4 db extra fejjel (~8900 Ft). A kiírás szerint az ár már tartalmazza az áfát. További részletek és rendelés ezen a linken.

Oclean W10 szájzuhany

A szájzuhany a rendszeres fogmosás fontos kiegészítője, ugyanis a fogak közötti apró réseket is ki tudja tisztítani, ahová a fogkefe már nem ér be, és még az íny egészségén is sokat tud javítani. Ha van egy ilyen készüléked, akkor már nem lesz szükség fogselymezésre. A W10 a kellemes külső megjelenés mellett tudásra is a jobb típusok között van, pulzáló vízsugarat alkalmaz, 200 ml-es a víztartálya, és itt is 5 különböző tisztítási mód érhető el. A töltés itt is USB-C-n keresztül történik, és természetesen megkapjuk az IPX7 vízállóságot.

Az Oclean W10 a gyártó hivatalos webshopjából most 59,99 dollárba kerül extra fejekkel (~17700 Ft). A kiírás szerint az ár már tartalmazza az áfát. További részletek és rendelés ezen a linken.

A teljes promóciós oldalt pedig itt találod mindkét új készülékhez. Az első 100 rendeléshez extra ajándékokat adnak (táska, UV fertőtlenítő).

Forrás: Oclean

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid