Kiderült a Samsung Galaxy S22+ és az S22 Ultra akkumulátorának kapacitása

0

A 3C hivatala nemrégiben minősített két Samsung SDI akkumulátort, amelyek a modellszám alapján a Galaxy S22+ és az S22 Ultra készülékek belsejében kerülhetnek felhasználásra. A telepek kapacitása teljesen megegyezik azzal, amit korábban egy megbízható szivárogtató közzétett.

A Samsung Galaxy S22+ belsejébe szánt aksi az EB-BS906BY számot viseli, és a névleges kapacitása 4370 mAh, ami azt jelenti, hogy a tipikus kapacitás 4500 mAh lesz. Ez nem annyira penge, mint a Samsung Galaxy S21+ akkumulátora, ami 4800 mAh-s kapacitással bír, de szerencsére csak minimális a visszalépés.

A másik akkumulátort a Samsung Galaxy S22 Ultra modellekbe szerelik majd, a telep az EB-BS908ABY számmal bír, névleges kapacitása 4855 mAh, ez alapján a tipikus kapacitás 5000 mAh lesz. Ugyanekkora telep dolgozik a mostani Ultra kiszerelés burkolata alatt is, tehát itt nem lesz változás.

Az alapmodell aksija nincs a tanúsítványi listákon, viszont Ice Universe értesülései alapján úgy tudjuk, hogy a készüléket egy 3800 mAh-s telep működteti majd, ami bizony kisebb, mint a mostani Galaxy S21 4000 mAh-s akkuja.

A Samsung állítólag teszteli a 65 wattos gyorstöltést a Galaxy S22 modellekhez. A cég eddig sosem ment 45 watt felé, és ezt a metódust sem sűrűn alkalmazzák, az S21 telefonok esetében 25 watt a plafon.

Amennyiben a 65 wattos gyorstöltést bevezetik az új zászlóshajókkal, akkor az alkalmazott adapter az EP-TA85 modellszámú lesz (és minden bizonnyal külön kell majd megvásárolni). A töltőfej 3,25 amperes áramerősség mellett 20 voltos kimeneti feszültséget produkál, de képes alacsonyabb feszültséggel tölteni a régebbi készülékeket.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid