Megjelent az Oclean X Pro Elite szónikus elektromos fogkefe, már rendelhető is

0

Befutott a népszerű Oclean X Pro elektromos fogkefe továbbfejlesztett verziója, az Oclean X Pro Elite, ami az előző modell minden jó tulajdonságával rendelkezik, de csendesebb működést, vezeték nélküli gyorstöltést és néhány új fejlesztést kínál.

Az Oclean X Pro Elite szónikus elektromos fogkefe a gyártó hivatalos weboldaláról rendelhető bevezető akcióban 59,99 dolláros áron, ajándékokkal és ingyenes szállítással, ami átszámolva durván 18.600 Ft. Nem egy filléres kütyü, de valódi csúcsmodellről van szó, kiváló ár/érték aránnyal. Az akció április 5-én véget ér. További részletek és rendelés ezen a linken.

Oclean X Pro Elite bemutató

Az Oclean X Pro Elite tehát az új csúcsmodell, ami természetesen szónikus technológiával működik. Percenként 42 ezer rezgést képes leadni, amivel nagyságrendekkel hatékonyabban tisztít, mint a hagyományos, forgófejes elektromos fogkefék. Az egyik nagy újítás a WhisperCleanTM 2.0 aktív zajcsökkentő technológia, aminek köszönhetően más fogkefékhez képest nagyon csendesen működik, nem éri el a 45dB-t.

A fogkefe tulajdonságai közül említést érdemel a színes érintőkijelző, a 32 fokozatban állítható erősség, a 4-féle testreszabható üzemmód (tisztítás, érzékeny, masszázs, fehérítés), az IPX7 vízállóság, és az akár 35 napos üzemidő (napi 2 fogmosással). Az Elite modell már támogatja a vezeték nélküli gyorstöltést is (Wireless Fast Charging 2.0), bármilyen szabványos Qi töltővel működik, és természetesen lesz is egy a dobozban.

Az Oclean X Pro Elite okostelefonos alkalmazással is párosítható, így folyamatosan követhetjük a fogmosásunkkal kapcsolatos adatokat, statisztikákat.

Az Oclean X Pro Elite szónikus elektromos fogkefe a gyártó hivatalos weboldaláról rendelhető bevezető akcióban 59,99 dolláros áron, ajándékokkal és ingyenes szállítással, ami átszámolva durván 18.600 Ft. Az akció április 5-én véget ér. További részletek és rendelés ezen a linken.

Minden vásárló nyerhet különféle extra tartozékokat a gyáriak mellé (sterilizáló, plusz fejek, tok, fogselyem). A fogkefére 2 év garanciát vállal a gyártó, a szállítás pedig 8-15 nap szokott lenni.

Még valami: Azt az információt kaptuk, hogy az Oclean vámmentes szállítást ígér.

Forrás: Oclean

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid