Megjelent az új Xiaomi JIMMY JV53 vezeték nélküli porszívó

0

Megjelent a Xiaomi népszerű vezeték nélküli porszívójának, a JIMMY JV51-nek az új, továbbfejlesztett verziója, a JIMMY JV53, ami egy kifejezetten praktikus, erős eszköz lett.

Sokszor vannak helyzetek, amikor egy hagyományos porszívó segítségével nem tudnánk olyan jól kitakarítani az adott helyiséget, vagy éppen egy autót. Ilyenkor kerül elő a tisztítóeszköz vezeték nélküli változata, ami soha nem látott szabadságot kölcsönöz ennek az egyébként nem valami népszerű háztartási tevékenységnek.

Nem, ettől a géptől sem lesz nagyobb élvezetet takarítás, de talán valamelyest könnyebben és gyorsabban haladunk majd. Ez többek között azért lehetséges, mert a 425W-os motor rendkívül hatékony: százezer fordulatot tesz meg percenként, és 20.000Pa szívóerőt biztosít, ami kiemelkedően jónak számít a hasonló eszközök között.

Kizárt, hogy egy ilyen masina otthagyja a port és a különböző szennyeződéseket. A HEPA szűrő is rendkívül fejlett, a legapróbb részecskéknek is több, mint 99 százalékát megtartja, így semmi nem jut vissza a gépből, és a motornak sem lesz baja. A cserélhető akkumulátor kapacitása 54 Wh, ami összesen 45 perces üzemidőt tesz lehetővé. Ennyi idő alatt a Xiaomi Jimmy JV53 segítségével körülbelül 350 négyzetméteres területet tudunk megtisztítani. Ha pedig lemerült az aksi, körülbelül négy órányi töltés szükséges ahhoz, hogy a JV53 ismét bevethető legyen.

Az 55 mm átmérőjű kefehenger képes szinte bármilyen szennyeződést felszedni, semmi sem fog ottmaradni utánunk, ráadásul a felületet közben fényesíti is.

A kisállatok szőre és a hajszálak sem okoznak gondot ennek a konstrukciónak, sőt, az atkák számára is véget ér a jó világ, a Xiaomi vezeték nélküli porszívója őket is beszippantja, más, hozzájuk hasonló, az életünket megkeserítő apróságokkal egyetemben.

Ami még nagyon klassz ebben a készülékben, hogy tuti nem fog leszakadni a kezünk munka közben, hiszen az egész masina nem több, mint 1,46 kg. A portartály fél literes, ami rengeteg felszívott szennyeződést jelent, de azért érdemes odafigyelni a rendszeres ürítésre.

A Xiaomi Jimmy JV53 most 199,99 dollárba kerül akcióban, ami kevesebb, mint 60.000 Ft, ám erre még rájön a vámmentes EU Priority Line szállítás. További műszaki jellemzők és megrendelés ezen a linken!

Persze mi azt is megértjük, ha inkább az előd érdekel Titeket jobban, a Xiaomi Jimmy JV51 szintén egy remek, bevált készülék, és az ára is meglepően jó most. A 3GTCEKFM kuponkóddal 153 dollárért lehet a tiéd szállítással együtt, ez esetben ráadásul EU raktárból küldik, így nagyon gyorsan megkapod. Átszámolva így olyan 45 ezer Ft környékén jön ki. A Jimmy JV51 részletes ismertetőjéért és a megrendelési opciókért kattintsatok erre a linkre! 

Forrás: Geekbuying

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid