Megjelent az utolsó Android 11 béta, hamarosan jön a végleges kiadás

0

Ahogy az várható volt, megérkezett az Android 11 harmadik béta verziója, ami egyben az utolsó is lesz. Ha minden jól megy, akkor ezt már a végleges kiadás követi egy hónap múlva.

Az új Android nyilvános tesztelése a fejlesztői előzetes (Developer Preview) kiadásokkal kezdődött, amiből összesen négy darab volt, utánuk pedig elindult a béta program, egy már sokkal teljesebb, megbízhatóbb rendszerrel. A most kiadott Android 11 Beta 3 nevű verzió a tervek szerint az utolsó tesztelésre szánt kiadás, ezután már a végleges Android 11 jöhet, a hírek szerint szeptember 8-án.

Az új béta első körben természetesen a Google Pixel telefonokra jelent meg, kezdve a második generációval (Pixel 2, Pixel 2 XL, Pixel 3, Pixel 3 XL, Pixel 3a, Pixel 3a XL, Pixel 4, Pixel 4 XL), és most csatlakozott ezekhez a nemrég bemutatott Pixel 4a is. Mivel más gyártók is részt vesznek a béta programban, ezért a lista bővülhet még néhány modellel.

Az Android 11 Beta 3 már nagyjából végleges, az utolsó csiszolások, hibajavítások történnek rajta, túl nagy változásra már nem számítunk. Az érintettek le tudják tölteni a friss rendszert a Google oldaláról, vagy akár OTA-n keresztül is, ha jelentkeztek a béta programra.

Via AndroidPolice

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid