Megjelent a Cubot X19 – bevezető akcióban 35.000 Ft alatt rendelhető

0

A Cubot X19 egy modern formatervet, egy kézzel is vezérelhető minőségi kijelzőt, középkategóriás hardvert, és méretes aksit kínáló okostelefon, ami elsősorban a fiatalok körében arathat sikert. A telefon nemrég debütált, és most pár napig nagy kedvezménnyel lehet lecsapni rá.

Elsőként érdemes ejteni pár szót a kijelzőről, hiszen manapság ez az egyik alkotóelem a legfontosabb, ha okostelefonról van szó. A szenzorszigetet nem kedvelőknek máris egy örömhír: a Cubot X19 megjelenítőjén nincs semmi ilyesmi. A képernyő 18:9 képarányú, Full HD+ felbontású, maga a panel pedig IPS LCD technológiára épül, ami élénk színeket és kiváló betekintési szögeket jelent. 407 ppi pixelsűrűség mellett pedig már élmény lesz a tartalomfogyasztás. A készülék váza és kerete fémből készült, és kapható eszméletlenül attraktív színátmenetes verzióban is.

A csinos burkolat alatt középkategóriás vas zakatol, a MediaTek Helio P23 lapkakészlet mellett 4 GB RAM igyekszik kielégíteni minden igényünket, a különböző fájlokat pedig a 64 GB-os beépített háttértárra helyezhetjük, ami egyébként bővíthető, így mindig lesz elegendő helyünk. A hardver tökéletesen alkalmas lesz a hétköznapi feladatok végrehajtására, de a játék sem lehetetlen ezzel a kiépítéssel.

Egy ilyen fiatalos és csinos okostelefonba illik valamilyen minőségi képrögzítő apparátust pakolni, erre persze gondolt a gyártó is, így került a hátlapra a 16 megapixeles elsődleges kamera, melyet egy 2 megapixeles mélységérzékelő szenzor támogat a fotók készítésében. Az előlap felső részén egy 8 megapixeles, fix fókuszos konstrukció található, mely alig várja, hogy elindítsuk az első Skype hívást, vagy elkészüljön az első szelfi.

Ázsiai okostelefonok vásárlásakor a legelső kérdés, ami a jövendőbeli tulajdonos fején átsuhan, hogy vajon a telefon mindenütt megtalálja-e a 4G jelet. A Cubot X19 esetében a válasz igen, hiszen a mobil remekül boldogul a B20 LTE hálózatokkal is, így az ország bármely szegletében élvezhetjük a villámgyors mobilinternetet.

Ha a személyes adatok védelméről van szó, a Cubot nem ismeri a tréfát, épp ezért szereltek a mobil hátlapjára egy ujjlenyomat-olvasót, illetve tették lehetővé az arcfelismerésen alapuló kijelzőfeloldást.

A telefon minden klassz tulajdonságának bemutatása nem áll módunkban, viszont mindenképpen szeretnénk szót ejteni a készülékben található akkumulátorról, mivel egészen értékelhető méretűre sikeredett. A Cubot X19 mobilitását egy 4000 mAh kapacitású telep biztosítja, ami a MediaTek energiatakarékos processzora mellett kiváló üzemidővel kecsegtet. A készülék már az első bekapcsolás után Android 8.1 Oreo operációs rendszert futtat, ám a gyártó egyértelmű ígéretet tett egy Pie frissítésre a későbbiekben.

Amennyiben megtetszett ez a készülék, most érdemes lehet lecsapni rá, ugyanis bevezető akcióban 169,99 dollár helyett 119,99 dolláros áron vihető, ráadásul a vámmentes Priority Line szállítás 1 dollárba sem kerül, így 35 ezer Ft alatt kijön a mobil. További részletek az alábbi linken:

Továbbá mától kezdve február 22-ig minden nap 11:00-tól napi 10 darab Cubot X19 59,99 dollárért vihető a GBCBBX19 kuponnal (ehhez mondjuk nagy szerencse és gyorsaság kell, pillanatok alatt elfogy majd).

Forrás: KínaiBázis

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid