Megjelent a Dreame Bot W10, a felmosóbajnok robotporszívó

0

Mostanában kezdenek elterjedni azok a robotporszívók, amelyek automatikusan ürítik a portartályukat, így jóval kevesebb felhasználói beavatkozást igényelnek a működésük során, a Dreame azonban most emelte a tétet az új Dreame Bot W10-zel. Az eszköz egy igazi felmosóbajnok!

Dreame Bot W10 most debütált, és elsőként az egyik hivatalos európai forgalmazó, a Goboo.com árusítja. Az alap bevezető ára 889,99 euró, de erre még tudunk szerezni további kedvezményeket. Ha most befizetünk 30 euró előleget, akkor 70 euróval alacsonyabb lesz a végső ár, a második részletnél pedig a GBDM5 kuponkóddal további 5 euró spórolható meg. Így 814,99 eurót kell összesen fizetni, ami még mindig nem egy kis összeg (~290.000 Ft), de nem is egy akármilyen robotporszívóról van szó. Érdemes elolvasni az alábbi rövid bemutatót!

Linkek:

Az előleges akcióban most 30 eurót kérnek, a fennmaradó összeget pedig február 11-től március 11-ig lehet befizetni. A kiszállítás elvileg február 11-től indul. A készüléket Spanyolországból szállítják futárszolgálattal, semmi extra fizetni való nem lesz, és 2 év EU-s garancia jár rá.

Dreame Bot W10 bemutató

A Dreame Bot W10-nek már a kialakításán is látszik, hogy nem egy szokványos masina, ugyanis a formája D alakú, ami a spéci felmosó képességek miatt szükséges. Erről is lesz szó, de kezdjük az alapokkal, a porszívózással.

A készülék a legfejlettebb LIDAR szenzorral térképezi fel a környezetét, természetesen térképet készít (akár többet is tud tárolni), és az appon keresztül mindenféle beállítást elvégezhetünk, mint az időzítés, a virtuális falak, a no-go zónák, adott szobák takarítása, stb. A szívóerő brutális, 4000 Pa-ra képes az eszköz, ami kiemelkedően magas még a csúcsmodellek között is.

Szinte az összes robotporszívó, amiket “felmosás” funkcióval hirdetnek, valójában csak feltörölni tudnak. A semminél jobbak ezek is, a Dreame Bot W10 azonban egy teljesen másik kategóriát képvisel. Két darab forgó felmosórongy van rajta, ezek percenként 180-szor forognak, így sokkal hatékonyabb lesz a tisztítás.

A W10-hez jár egy speciális dokkoló, ebben a tiszta és a koszos víznek is van egy-egy nagy méretű, 4 literes tartály, így sokáig nem kell hozzányúlni. Amikor szükséges, a porszívó automatikusan visszamegy a helyére, és megtisztítja a felmosó korongokat. Ha pedig befejeződött a felmosás, meg is szárítja magát a dokkolóval forró  levegő segítségével.

A Dreame Bot W10 egyébként folyamatosan figyeli, hogy milyen felületen jár, szőnyegnél például erősebb szívásra kapcsol, felmosásnál pedig elkerüli, hogy ne vizezze össze. Az üzemidő miatt sem kell aggódni, egyetlen töltéssel akár 300 négyzetmétert is fel tud takarítani a masina, ha pedig merülőben lenne, akkor magától visszamegy a dokkolóhoz tölteni, majd onnan folytatja a munkát, ahol abbahagyta.

Az egyetlen hátránya talán az, hogy a 450 ml-es portartályt nem üríti automatikusan, ezt kézzel kell megoldani bizonyos időközönként.

Dreame Bot W10-et elsőként az egyik hivatalos európai forgalmazó, a Goboo.com árusítja. Az alap bevezető ára 889,99 euró, de erre még tudunk szerezni további kedvezményeket. Ha most befizetünk 30 euró előleget, akkor 70 euróval alacsonyabb lesz a végső ár, a második részletnél pedig a GBDM5 kuponkóddal további 5 euró spórolható meg. Így 814,99 eurót kell összesen fizetni, ami még mindig nem egy kis összeg (~290.000 Ft), de nem is egy akármilyen robotporszívóról van szó.

Linkek:

Az előleges akcióban most 30 eurót kérnek, a fennmaradó összeget pedig február 11-től március 11-ig lehet befizetni. A kiszállítás elvileg február 11-től indul. A készüléket Spanyolországból szállítják futárszolgálattal, semmi extra fizetni való nem lesz, és 2 év EU-s garancia jár rá.

Forrás: Goboo

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid