Megjelent Európában a Xiaomi Smart Band 7 okoskarkötő

0

Nagyjából egy hónapja mutatták be a Xiaomi Smart Band 7-et Kínában, és most végre megérkezett a nemzetközi verzió is, ami egész Európában kapható lesz, sőt bizonyos piacokon már rendelhető is.

A Xiaomi Smart Band 7 az eddigi legnagyobb, 1,62 colos kijelzővel bír a “Mi Band” karkötők történetében. Az AMOLED panel felbontása 490×192 pixel, a legnagyobb újítás azonban nem ez, hanem az Always On mód, amivel folyamatosan képes mutatni a kütyü a fontosabb információkat.

Egy másik érdekes újítás az automata véroxigénszint mérő, ami jelzést ad, ha 90% alá kerül a vérünk oxigénszintje. Természetesen van egésznapos pulzusmérés, alvásfigyelés, stressz-szint mérés, illetve 110-nél is több sport mód, amelyek közül néhányat automatikusan is fel tud ismerni a kütyü.

Említést érdemel még a 100-nál is több óralap, a 14 napos üzemidő, valamint az 5ATM vízállóság, aminek köszönhetően úszásra is alkalmas az eszköz.

A Xiaomi Smart Band 7 hivatalos európai ára 59,99 euró (kb. 23.700 Ft) lett, de bevezető akcióban bizonyos piacokon most 49,99 eurós (kb. 19.800 Ft) áron lehet megrendelni. A pontos magyarországi ár egyelőre nem ismert.

Az NFC-s verzió egyelőre nem jutott el Európába, ez továbbra is csak Kínában kapható (és a kínai verzió nálunk nem használható mobilfizetésre), de később nagy valószínűséggel kapható lesz nemzetközi változatban is.

Via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid