Fotó: ennyit javulhat a gyűrődés a Samsung Galaxy Z Fold 4 kijelzőjén

0

Az egyik ismert szivárogtató közzétett egy friss képet, ami remekül szemlélteti, hogy mennyivel lesz kisebb a gyűrődés a Galaxy Z Fold 4 kijelzőjén a Galaxy Z Fold 3-hoz képest.

A Z Fold 3 kifejezetten jól sikerült, már sokkal alkalmasabb mindennapi használatra, mint az elődei, de azért még kell némi kompromisszumot kötni a tulajoknak. Ilyen például a hajlítható belső kijelző, ami kinyitott állapotban nem teljesen sima, középen van egy jól látható gyűrődés. Annyira nem nagy tragédia, meg lehet szokni, de nyilván a Samsung azért igyekszik javítani rajta.

Az egyik megbízható szivárogtató, aki Ice Universe néven fut, korábban már elárulta, hogy egy kicsit jobb lesz a helyzet az utód, vagyis a Z Fold 4 esetében, most pedig egy összehasonlító képet is megosztott szemléltetésképpen.

A bal oldali képen látható a Fold 3 gyűrődése, a jobb oldalin pedig a Fold 4-é. Az új készüléknél sem tűnik el teljesen, de azért szemmel látható a javulás. Ez valószínűleg egyrészt az újratervezett zsanérnak lesz köszönhető, másrészt pedig a kijelző még ellenállóbb külső rétegének, ami a Super UTG (Ultra Thin Glass ) nevet kaphatja.

Persze nem csak ezen a téren hoz majd előrelépést az új modell, számítunk még egy ütős kamerarendszerre, ami végre méltó lesz az extrém árazáshoz, illetve megkapjuk a legfrissebb Snapdragon 8+ Gen 1 lapkát, ami talán kevésbé melegszik majd, mint a 8 Gen 1.

A Fold 4 és a Flip 4 bemutatója az előzetes hírek szerint augusztus 10-én lesz, a két hajlítható mobil a Galaxy Watch 5 okosórákkal együtt debütálhat.

Forrás

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid