Megjelent a Facebook Messenger új, 4-es verziója leegyszerűsített felülettel

0

A Facebook még májusban jelentette be, hogy leegyszerűsítik a Messenger alkalmazást, aminek nagyon sokan örültek. Az utóbbi hetekben már számos felhasználó megkapta a frissített felületet, most viszont hivatalosan is debütált az új verzió, ami rövid időn belül világszerte megjelenik.

Az utóbbi időben valóban elég kaotikussá vált a Messenger, ugyanis a Facebook látszólag szinte mindenféle átgondolás nélkül pakolta bele az újabb és újabb funkciókat, míg a lényeg, vagyis a csevegés háttérbe szorult. A új Messenger 4 azonban valamelyest korrigálja ezt a hibát, ugyanis egy letisztultabb felületet hoz el, amelyen kevesebb a gomb és az egyéb fölösleges dolog.

A sokak által várt sötét téma sajnos még mindig nem érhető el, de a Facebook ígéretet tett friss közleményében arra, hogy hamarosan ez is bevezetésre kerül.

Ha esetleg nálad még mindig nem jelent meg az új felület, akkor légy türelemmel, minden bizonnyal nagyon hamar eljut mindenkihez.

The New Messenger

Say ? to the new Messenger. We've simplified the experience to make it easier for you to find the features you like, connect with the people you care about, and personalize your conversations.

Közzétette: Messenger – 2018. október 17., szerda

Forrás: Facebook

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid