4K drónok akcióban – Xiaomi és DJI elérhető áron

0

Ha minőségi 4K drónt keresel viszonylag elérhető áron, akkor ez a cikk neked szól, ugyanis két remek típust is leakcióztak, az egyik a Xiaomi Mi Drone 4K, a másik pedig a DJI Phantom 3 SE.

A Xiaomi 4K drónját én is használom egy ideje, volt róla teszt is az oldalon, és igazából nem nagyon tudok belekötni. A gimbalnak és a jó kamerának köszönhetően rettentően stabil, éles felvételeket lő a magasból, az üzemideje is jó, és sok extra funkciót kapunk. Az ára most akcióban 408 dollár, és ingyenes vámmentes Priority Shipping szállítással küldik.

DJI Phantom 3 SE-t a hozzáértőknek már biztosan nem kell bemutatni. Bár nem ez a legfejlettebb DJI modell, de egy nagyon bevált típusról van szó, és most jóval a hazai árak alatt meg lehet venni. 530 dollárba kerül akcióban, és erre is elérhető az ingyenes Priority Shipping, ami vámmentes szállítást jelent Európába.

A Priority Sipping egyébként egy új szállítási mód a Tomtopnál. A webshop ennél előre kifizeti a költségeket, így itthon már nem fogják megvámolni a csomagot.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid