Megjelent a JIMMY HW10 száraz-nedves porszívó és felmosó

0

Nemrégiben jelent meg a JIMMY HW10 száraz-nedves porszívó és felmosó, és most egy bevezető akció keretében rendelhető a Geekmaxi oldalán. A készüléket nem olcsó, de egy igazi csúcsmodellről van szó, egyebek mellett 18 000 Pa-s szívóerő, akár 80 perces üzemidő és könnyedén cserélhető akkumulátor jellemzi. A terméket európai raktárból küldik, így mentesülünk a további extra költségek alól és a szállítási idő sem tart majd sokáig.

A JIMMY HW10 száraz-nedves porszívó és felmosó most 479,99 eurós áron rendelhető, amennyiben használjuk a 3h6wfgF4 kupont. A vételár így nagyjából 189 600 Ft-ra jön ki. További részletek és megrendelés ezen a linken!

JIMMY HW10 száraz-nedves porszívó bemutató

A HW10 belsejében egy 400 watt teljesítményű, rendkívül erős elektromotor teljesít szolgálatot, ez teszi lehetővé a 18000 Pa-s szívóerőt, amely esélyt sem hagy a felületi szennyeződéseknek.

Természetesen nem csupán porszívózni, hanem felmosni is tudunk az eszközzel, amely beépített víztartállyal rendelkezik, ráadásul a készülék figyelmeztet bennünket, ha esedékes annak újratöltése. Egy másik tartályba pedig a koszos víz felszívása történik, ez egyszerűen üríthető, tisztítható.

A HW10 képes azonosítani a különböző felületeket, és automatikusan hozzájuk igazítja a szívóerőt.

Példának okáért egy szőnyegen feljebb veszi, a csempén pedig lejjebb. Minden fontosabb információt le tudunk olvasni az OLCD kijelzőről, mint például az akkumulátor töltöttsége, az éppen használt takarítási mód, illetve itt jelennek meg a különböző figyelmeztetések is, ha a készülék valamilyen karbantartást igényel.

Hasznos extra az öntisztító funkció, amelyet egyetlen gombnyomással tudunk aktiválni, így legalább eggyel kevesebb feladat marad ránk.

A porszívó belsejében egy a felhasználó által is könnyedén cserélhető hétcellás, 3800 mAh-s telepekből álló akkumulátor található, amely a választott tisztítási módtól függően akár 80 percig is képes üzemeltetni a készüléket.

Tehát a JIMMY HW10 száraz-nedves porszívó és felmosó most 479, 99 eurós áron rendelhető egy bevezető akció keretében a Geekmaxi webáruházából. A kedvezményes ár csak akkor érvényes, használjuk a 3h6wfgF4 kupont a rendelés véglegesítése előtt. A vételár így megközelítőleg 189 600 Ft-ra jön ki hazai pénzben. További részletek és megrendelés ezen a linken!

A Geekmaxi felkínál néhány további kedvezményes ajánlatot is, jöjjenek most ezek!

JIMMY H8 vezeték nélküli porszívó plusz akkumulátorral most csak 164,99 euró, vagyis nagyjából 65 200 Ft a 4AXTI5IG kupon felhasználását követően. A takarítógépet egyebek mellett 25 000 Pa-s szívóerő, akár 60 perces üzemidő, LED-kijelző és cserélhető akkumulátor jellemzi, amiből ebben a csomagban eggyel többet kapunk.

JIMMY PowerWash HW8 Pro vezeték nélküli száraz-nedves porszívó és felmosó most mindössze 182,99 eurós áron, szintén a 4AXTI5IG kupon felhasználásával. A vételár nagyjából 72 300 Ft-ra jön ki. A gép főbb jellemzői: 300 wattos motor, 15 000 Pa-s szívóerő, 35 perces üzemidő és szintén cserélhető akkumulátor.

 

Forrás: Geekmaxi

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid