Megjelent a LAOTIE FX150 elektromos kerékpár

0

A Laotie FX150 elektromos kerékpár terepre termett. A brutális, 1500 wattos elektromotor 45 km/órás végsebességet, a 12,8 amperórás akkumulátor pedig akár 100 km-es hatótávot is képes biztosítani, arról nem beszélve, hogy a hajlítható váz teherbírása 200 kg. A 40 fokos emelkedők sem jelentenek akadályt, a haladás pedig könnyedén testreszabható a 27 sebességes Shimano váltóval. Az elektromos mountain bike most európai raktárból rendelhető a Banggood jóvoltából, és ahhoz képest, hogy mire képes, még az ára is egészen elfogadható.

A Laotie FX150 elektromos kerékpár most 1559,99 dolláros, vagyis nagyjából 482 500 forintos áron rendelhető EU raktárról gyors szállítással, kétféle színben. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Laotie FX150 elektromos bicikli rövid ismertető

Ezt a gépet húzós terepekre tervezték, de persze városon belül, vagy azok között is kiváló jármű lehet az ingázók számára, már ha a mostaninál kicsit jobb idő lesz…

A bicikli 6061-es alumínium ötvözetből készült váza összehajtható, és nem nyom többet 27 kg-nál.

Amikor szét van hajtva, a kerékpár méretei 198 x 110 x 85-105 cm-esek, szinte bárki kényelmesen használhatja 165 és 210 cm-es magasság között. A Laotie FX150 26 colos kerekeken gördül, amelyek 4 hüvelyk (~10 cm!) szélesek, így a bicikli szinte minden felületen könnyedén megtapad.

Mindenképp említést érdemel, hogy elöl és hátul is Zoom hidraulikus tárcsafék található, amiket EABS rendszer segít, így mi uraljuk majd az utat, nem pedig az bennünket.

Nagy előny, hogy a váz maximális teherbírása 200 kg, tehát egy súlyosabb illető, komolyabb málhával is biztonságosan használhatja a biciklit. A kerékpár belsejében lévő elektronikát IP54 minősítésnek megfelelő védelem oltalmazza a vízzel szemben, tehát nem csak teljesen száraz időben használható.

A biciklit egy 1500 wattos elektromotor hajtja, de igazából 3 opció áll rendelkezésre. Mindenféle rásegítés nélkül hajthatjuk a kerékpárt, arra is lehetőségünk van, hogy a motor csak egy kicsit besegítsen, illetve teljes mértékig rábízhatjuk magunkat a bicikliben lévő technológiára.

Ha az utóbbit választjuk 45 km/óra sebességgel is haladhatunk, és nem állhatják utunkat a 40 fokos emelkedők sem. A 27 sebességes Shimano váltóval a terephez és önmagunkhoz szabhatjuk a haladási tempót.

A kerékpár saját beépített LCD képernyővel is rendelkezik, amelyen szemmel követhetjük a fontosabb történéseket és adatokat, mint a haladási sebesség vagy az akkumulátor töltöttsége.

És ha már akkumulátor, a Laotie FX150 belsejében egy 40 voltos, 12,8 amperórás telep található, amelynek töltése 6-7 órát vesz igénybe, és ami rásegítéses meghajtás esetén akár 100 km-es hatótávot is biztosíthat.

A maximális hatótáv függ a terheléstől, a terep fajtájától, és persze a választott meghajtási módtól is. Az akkumulátor a felhasználó által is kivehető, könnyedén tölthető. Így ha például bérházban laksz, akkor nem kell az egész bicajt felcipelned, elég csak az aksit.

Nem éppen olcsó választás a Laotie FX150, de ilyen jellemzők mellett valamelyest érthető a vételár. A kerékpár tehát most 1559,99 dollárért, vagyis nagyjából 482 500 forintért rendelhető a Banggood webáruházából. A szállítás európai raktárról történik, így néhány nap alatt megkapod a járgányt mindenféle plusz költség nélkül. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Forrás: Banggood

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid