Megjelent néhány fotó, amiket állítólag a Huawei P60 Próval készítettek

0

Egy kínai közösségi felületen, ami a WeChat Moments névre hallgat, nemrégiben közzétettek néhány fotót a következő rejtélyes üzenettel: “Az új telefon nagyszerű fotókat készít.”. A fényképeket a Huawei Terminal BG és a Huawei Smart Devices ügyvezető igazgatója, He Gang publikálta, ezek egyértelműen az idei MWC kiállításon készültek. A források szerint egy Huawei P60 Pro telefotó kamerájával lőtték őket.

A rangos Huawei munkatárs által készített fényképeket az alábbi galériában tekinthetitek meg. Nagyjából a fotók publikálásával egy időben a nagy nevű ázsiai szivárogtató, Digital Chat Station megosztott néhány részletet a Huawei P60 Pro vadonatúj telefotó kamerájával kapcsolatban. Állítólag az itt látható nagyított képeket ez a képrögzítő egység követte el.

Az iparági bennfentes úgy tudja, hogy egy 64 megapixeles OmniVision OV64B modulról van szó, amely 3,5x optikai zoomot és RYYB pixel-elrendezést alkalmaz. Ez azt jelenti, hogy két zöld képpontot sárgára cserélnek és ezáltal a szenzor sokkal több fényt képes felvenni, ami végső soron 40 százalékkal jobb éjszakai fotókat eredményez.

Az új kamera hardveres képességeit fejlett algoritmusok igyekeznek a végletekig fokozni, ezek között megtalálható az intelligens apertúra beállítás is, vélhetően a portréfotózáshoz. Ami a Huawei P60 Pro többi képrögzítő egységét illeti, az elsődleges modul állítólag egy 50 megapixeles Sony IMX888 érzékelőre fog épülni, illetve kapunk még egy másik 50 megapixeles, Sony IMX858 szenzoron alapuló ultraszéles látószögű kamerát. A korábbi értesülések alapján a prémium okostelefon belsejében Snapdragon 8 Gen 2 lapkakészlet zakatol majd, amely az amerikai kereskedelmi tiltások okán legfeljebb 4G-kapcsolódást tesz majd lehetővé.

Korábban kiszivárgott kép az okostelefon jellemzőivel

A megjelenítő 6,6 hüvelykes lesz, az OLED panel támogatja majd a 120 Hz-es képfrissítési frekvenciát. A külső borítás IP68 minősítésnek megfelelő kialakítást kap, rejtekében a már említett hardver mellett pedig még helyet kap egy 5000 mAh kapacitású akkumulátor is, amely támogatja majd a 100 wattos kábeles, illetve az 50 wattos vezeték nélküli töltést. A Huawei P60 modellek állítólag ebben a hónapban meg fognak érkezni, habár a pontos dátumot még egyik szivárogtató sem tudja.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid