Megjelent a Redmi Smart Band 2 okoskarkötő Magyarországon

0

Az egyik legújabb Xiaomi okoskarkötő, a Redmi Smart Band 2 megjelent az európai piacon, többek között Magyarországon is. A készülék nem lett túlzottan drága, de így sem feltétlenül jó vétel. Nézzük, mit kell tudni róla röviden.

A Redmi Smart Band 2 egy belépő szintű okoskarkötő, ezt jelzi az 1,47 colos, 172×320 pixeles TFT kijelző is. Nincs tehát OLED panel, ami egy ilyen kütyünél elég komoly negatívum, de legalább 100-nál is több óralap közül lehet választani. A fényerő egyébként rendben van, a 450 nitet is elérheti, de nincs fényérzékelő szenzor, így csak manuálisan tudjuk állítani.

Maga a készülék mindössze 14,9 grammot nyom a szíj nélkül, vagyis pehelykönnyű, és 9,99 mm vékony a háza. Természetesen van pulzus és véroxigénszint mérő, követi az alvást, és a stressz szintjét is meg tudja határozni. Említést érdemel továbbá a 30+ sport mód, illetve az 5ATM vízállóság. A PPG szenzor mellett gyorsulásmérő is van a karkötőben, giroszkóp viszont nincs, ez a korábbi Pro modell kiváltsága marad.

A Redmi Smart Band 2 egy 210 mAh-s aksit kapott, ami 14 napos üzemidőre elegendő, a töltés pedig 120 percet vesz igénybe, és egy mágneses csatlakozó szolgál erre a célra.

A készülék Android és iOS kompatibilis, a csatlakozáshoz Bluetooth 5.1 chip áll rendelkezésre.

Az újdonság Magyarországon 16.990 Ft-os áron vásárolható meg, vagyis nem lett túlzottan drága, de a nagyobb tudású Redmi Smart Band Pro ennél kevesebbe kerül (14.990 Ft a hivatalos ára, de akár olcsóbban is be lehet szerezni), ha pedig ráteszünk egy kicsit, akkor a Xiaomi Smart Band 7-et is megkaphatjuk.

Forrás: Xiaomi

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid