Megjelent a Roborock Dyad Pro száraz-nedves porszívó és felmosó gép

0

A takarítást, és ezzel együtt az életünket is könnyebbé teheti a Roborock Dyad Pro száraz-nedves porszívó és felmosó gép, amelyet most a Geekbuying webáruház egy bevezető akció keretein belül kedvező áron kínál. A készüléket európai raktárból kézbesítik, vagyis mentesülünk a hosszú szállítási idők és a nem várt extra költségek alól. A készlet 1000 darabos, a kedvezmény január 16. és 19. között érvényes, így érdemes iparkodni a megrendeléssel, ha megtetszett a Dyad Pro.

Ha a bevezető alapján nem lett volna egyértelmű, ez egy vezeték nélküli szerkezet, tehát képes működni a hálózati csatlakozóktól távol is, a működési idő pedig akár 43 perc is lehet egyetlen feltöltéssel.

A beépített motor 17000 Pa-s szívóerőre képes, a gép a kialakításának köszönhetően könnyedén eltakarítja a nedves és száraz szennyeződéseket egyaránt. A dupla görgős kialakítás lehetővé teszi, hogy a két hengerkefe ellentétes irányba forduljon, így nem marad hátra semmilyen piszok.

A beépített öntisztító rendszer automatikusan, pillanatok leforgása alatt képes megtisztítani a görgőket. A készüléket felszerelték egy szárító mechanizmussal is, amely forró levegővel küszöböli ki a kellemetlen szagokat a görgőn.

A DirTect intelligens érzékelőnek köszönhetően a Dyad Pro képes automatikusan beállítani a tisztítási teljesítményt, illetve a szükséges vízmennyiséget, mivel folyamatosan vizsgálja a tisztítandó felület szennyezettségét.

A porszívó/felmosó fel lett szerelve egy LED-képernyővel is, amely kijelzi, hol nagyobb a piszok, hova érdemes tisztítás közben összpontosítani.

Mindezek mellett a készülék beépített tisztítószer-adagolóval is fel lett szerelve, amely automatikusan szabályozza a vegyszer adagolását, szintén az adott felület szennyezettségétől függően.

A Roborock Dyad Pro száraz-nedves porszívó mellé fejlesztettek egy telefonos alkalmazást is, amelyen keresztül hangutasítások révén is irányítható a készülék.

A Roborock Dyad Pro száraz-nedves porszívó és felmosó most kedvezményes bevezető áron, 349 euróért rendelhető a Geekbuying oldaláról január 16. és 19 között, a vételár magyar pénzre átszámítva nagyjából 139 100 forintra jön ki. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

Forrás: Geekbuying

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid