Megjelent a SCULPFUN S6 és a SCULPFUN S6 Pro lézergravírozó

0

Egy lézergravírozó nem csak szórakozásra vagy hobbi célokra jó, hanem akár vállalkozáshoz is, vagyis egy pénzkereső eszköz lehet. Nemrég megjelent két új típus a SCULPFUN nevű gyártótól, az S6 és az S6 Pro, amiket most német raktárról lehet megrendelni bevezető akcióban, ezekről lesz szó röviden.

SCULPFUN S6

A készülék legfontosabb összetevője egy 5,5 wattos teljesítményű, fix fókuszú lézer, amely 0,15 mm-es fókusszal dolgozik. A segítségével egyszerre lehetséges a precíziós gravírozás, illetve a nagy teljesítményű vágás.

A gyártói leírások értelmében képes 12 mm vastag fa vagy akril felület vágására, de nem okoz neki gondot a rozsdamentes acél, a kerámia és a kő sem, ha gravírozni szeretnénk. A gravírozó használatához nem feltétlenül szükséges külön védőfelszerelés, mert a fedél az ultraibolya fény 98 százalékát képes kiszűrni.

A konstrukció egyébként időtálló, a váz fémből készült, ráadásul ez nemcsak a tartósságnak, de a pontosságnak is jót tesz. A gravírozó gyorsan telepíthető, 10-20 perc alatt simán össze tudjuk szerelni. A szerkezet kompatibilis a gravírozó szoftverek széles skálájával – LaserGRBL, LightBurn, Benbox, GrblController, LiteFire stb. – és operációs rendszerek tekintetében sem válogatós, mivel Mac és Windows számítógépekkel egyaránt használható. A készülék maximális gravírozási területe 410 x 420 mm-es.

SCULPFUN S6 lézergravírozó most mindössze 209 eurós áron rendelhető EU raktárról, amennyiben használjuk a TCRTOXYS6 kupont. A vételár hazai valutában nagyjából 72 770 forintot jelent. További részletek és megrendelés ezen a linken!

SCULPFUN S6 Pro

A Pro modell bizonyos tekintetben megegyezik az alap verzióval, például a gravírozható felület nagysága ugyanúgy 410 x 420 mm. A készülék viszont egy jóval pontosabb spotkompressziós lézert fog munkára, amelynek teljesítménye továbbra is 5,5 watt, viszont 2x olyan vékony sugarat bocsát ki, mint a megszokott lézerek, így 0,08 mm-es fókusszal égeti az adott felületet.

A fentebb már említett védelmi intézkedések ezúttal is érvényesek, a fedlap szűri a szemre ártalmas ultraibolya fényt, így a gép munkáját védőszemüveg nélkül is meg lehet figyelni, illetve ehhez a masinához is jár egy A4 méretű acélbetét, amely védi az asztal felületét. A széleskörű szoftveres és operációs rendszer támogatás ugyanúgy érvényes, mint az alapmodell esetében, a kapcsolat USB-s.

A metszési precizitás 0,01 mm, ami pedig a használható anyagokat illeti, vágni kartont, szövetet, fatáblát, bambuszt és akrilt lehet, illetve műanyagot, gravírozni pedig akár PCB lapot, bőrt, kerámiát és alumíniumot is.

A SCULPFUN S6 Pro most mindössze 267,65 eurós áron rendelhető EU raktárról, amennyiben használjuk a TCS6PRO kupont a rendelés véglegesítése előtt. A vételár magyar pénzre átszámítva megközelítőleg 93 197 forintot jelent. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

 

Fontos tudnivalók: 2021. július 1-je előtt kis összegű rendelés esetén garantáltan nincs vámolás (37 euró vagy ~44 dollár alatt), drágább termék esetében pedig vásárolj EU raktárról vagy válassz valamilyen vámmentes szállítást (pl. Priority Line/EU Priority Line). A kupont (ha van) a rendelés során tudod beírni, csak utána csökken le a termék ára. Fizetni mindenképpen PayPallel ajánlott külföldi oldalakon, mert ez védi a vásárlót, vagyis Téged.

További hasznos linkek:

Forrás: Cafago

 

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid