Megjelent a Smarock S10 és S10 Pro atkaporszívó család

0

Nem csupán az allergiások, hanem bárki életét megkeseríthetik azok az apróságok, amelyek bár szemmel láthatatlanok, nagyon is ott vannak az otthonunkban. Poratkák és más mikroszkopikus allergének vesznek körül bennünket, de szerencsére nem vagyunk fegyvertelenek velük szemben, az olyan atkaporszívók, mint a Smarock S10 és az S10 Pro, képesek őket eltüntetni. Ezeket a készülékeket most vezetik be az európai piacra, ennek alkalmából a Geekmaxi kedvező áron kínálja őket, ráadásul az európai raktárból kézbesítik, vagyis a megrendelés mentes az extra költségektől, és a kiszállításra sem kell hosszú heteket várni.

A két készülék lényegében ugyanazt tudja, többféle eljárás egyidejű alkalmazásával képesek az adott felületet nem csupán megtisztítani, hanem fertőtleníteni is a bevezetőben már említett kártékony parányoktól. Az S10 Pro a Pro utótagot azzal érdemelte ki, hogy rendelkezik egy speciális érzékelővel, amely képes megjeleníteni a környezetben lévő poratkák számát, illetve kijelzi a tisztítási állapotot, ezáltal segítve a felhasználókat az intelligens takarításban. Igazából, ha nem látod ennek szükségét, akkor az alapmodell is tökéletes lehet számodra, ugyanakkor árban oly csekély a két készülék között a különbség, hogy nyugodtan választhatod a Pro kiadást is akár.

Minden más alapvetően ugyanaz. A készülékek egyik legfontosabb jellemzője az, hogy egy helyett két porcsészével rendelkeznek. Az egyik a szűrésre, a másik pedig a por tárolására szolgál, ezáltal hatékonyan elkerülhető a szűrő eltömődése és jobb légáramlás, illetve szűrés érhető el. Magyarul, ami bekerült, az onnan nem kerül ki.

A porszívók ezenkívül megújult kefetekerccsel rendelkeznek, amely fémtestből és szilikon csíkokból áll. Ez sokkal gyorsabb és hatékonyabb működést tesz lehetővé, így a gépekkel eltávolítható a mélyebben ülő szennyeződés is, anélkül, hogy a szövet károsodna. Mindenhez betársul egy 500 watt teljesítményű motor, amely biztosítja a 13 KPa-s szívóerőt.

Az S10 és az S10 Pro 230 mm-es szívónyílással van felszerelve, így egészen nagy területet lehet velük rövid idő alatt megtisztítani. A poratkák és más allergének eltávolítása több metódus révén zajlik. Ebben szerepet kap a már említett kefetekercs, aztán az adott felület ultraibolya fénnyel történő fertőtlenítése, amelyet ultrahangos kezelés, illetve hőkezelés egészít ki. Szinte kizárt, hogy ezen tisztítási módok egyidejű alkalmazását bármilyen atka, vagy egyéb allergén túlélje. Ebben rejlik a készülékek hatékonysága.

A Smarock S10 most mindössze 85,99 eurós áron rendelhető a Geekmaxi jóvoltából, ami magyar pénzre átszámítva megközelítőleg 34 000 forintot jelent. További részletek és megrendelés ezen a linken!

A Smarock S10 Pro bevezető akcióban most csupán 99,99 euróért rendelhető a Geekmaxi webáruházából, ami hazai valutában nagyjából 39 600 forintot jelent. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

A bevezető akció január 5. és 19. között tart.

Forrás: Geekmaxi

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid