Megjelent a vízálló Tronsmart T6 Plus Bluetooth hangszóró

0

Megjelent a Geekbuying jóvoltából a vadonatúj Tronsmart T6 Plus Bluetooth hangszóró, amely 40W teljesítménnyel, IPX6 vízállósággal és akár 15 órás üzemidővel bír, az ára pedig meglehetősen kedvező.

Néhány okostelefonnak, tabletnek vagy laptopnak már egészen kellemes hangrendszere van, de méretükből kifolyólag olyan igazán szép, telt hangzásra egyik sem képes. Ilyenkor jönnek képbe az olyan remek masinák, mint a Tronsmart T6 Plus, ami a gyártó állítása szerint a leghordozhatóbb hangszóró, ami 40W-os teljesítményre képes.

Az alkotók különös fontosságot tulajdonítottak a telt basszus hangzásnak, ezért kettős passzív sugárzórendszer került a termékbe, két, egyenként 20W-os sztereó hangszóróval.

A hangerő szabályozása a lehető legegyszerűbb módon zajlik, egy aprócska kerek kontroller elfordítása révén állítható. A készülékkel akár a telefonhívások is indíthatóak, a vezérlőgomb hosszú nyomásra aktiválja az adott készülék virtuális asszisztensét.

A Tronsmart T6 Plus korlátozottan képes ellenállni a nedvességnek és a pornak, mégpedig az IPX6 szabványnak megfelelően. Zene hallgatáshoz nem szükséges másik eszköz párosítása, mivel az eszköz saját USB csatlakozóval és micro SD kártya olvasóval is rendelkezik, plusz USB-C port is került a termékre.

Az alumíniumból és igényes, ABS műanyagból készült borítás alatt egy Bluetooth 5.0 modem található, ami egyaránt jelent stabilabb vételt, megnövelt üzemidőt, illetve hatótávot. Utóbbi akár 20 méter is lehet, nyílt terepen. Igen, a szerkezet ideális a jó kis nyári grillezésekhez, bográcsolásokhoz. :)

A készülék mobilitását 3300 mAh kapacitású akkumulátorok, szám szerint kettő biztosítja, amelyeknek köszönhetően az üzemidő közepes hangerő mellett akár 15 óra is lehet.

A hangszóró 24 hónapos készenléti időt képes produkálni, miközben csupán 3-5 óra szükséges a teljes töltöttség visszanyeréséhez.

Tronsmart T6 Plus árak és kuponok (a második és a harmadik csomag sokkal jobban megéri, mint önmagában a hangszóró, hiszen az ajándékok tulajdonképpen ingyen járnak hozzá):

Frissítés: most ajándék jár az EU raktáras Tronsmart T6 Plus mellé, minden rendelő kap egy IDiskk i51 TWS Bluetooth 5.0 fülhallgatót. A T6PLUS kuponnal 69,99 dollárra csökken az ár!

Forrás: Geekbuying

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid