Xiaomi Amazfit GTR Lite okosóra – 24 napos üzemidő, 5ATM vízállóság és kedvező ár!

0

Egy újabb kiváló Xiaomi okosóra érkezett, ami extrém hosszú üzemidővel, elegáns formatervvel, és számos kiváló funkcióval igyekszik levenni bennünket a lábukról. A Xiaomi Amazfit GTR Lite ráadásul egyike a megfizethető készülékeknek, így egy okkal több, hogy röviden megismerkedjünk vele. Az újdonság már rendelhető is!

A Xiaomi Amazfit GTR Lite elsősorban a remek üzemidő miatt szerethető, ami a gyakorlatban 24 napos működést is jelenthet egyetlen feltöltéssel normál használat mellett. A 410 mAh kapacitású aksi töltése nagyjából két órát vesz el az életünkből, ráadásul ha nem használjuk az okos funkciókat, a készülék akár 74 napig is üzemelni fog.

Nyilvánvalóan a szépség szubjektív dolog, de abban mindannyian megegyezhetünk, hogy a készülék formaterve modern és elegáns, ugyanakkor a kör alakú kijelző ad neki némi klasszikus ízt is. A kerámiából készült keret, illetve az alumínium ötvözetből gyártott test pedig prémium érzettel látja el az okosórát, ráadásul ennek az anyaghasználatnak köszönhetően a strapát is jól fogja bírni. Egyébiránt a készülék külső burkolata ellenáll a víznek, mégpedig az 5 ATM minősítésnek megfelelően, ami azt jelenti, hogy akár úszhatunk is, miközben a Xiaomi Amazfit GTR Lite a csuklónkat ékesíti.

A megjelenítő böngészése külön élvezet lesz, hiszen egy 1,39 colos AMOLED technológiára épülő képernyőt kapunk, amelyen 454 x 454 képpont sorakozik, 326 ppi-s pixelsűrűséget produkálva. A kijelző erős napfényben is olvasható marad, miközben a karcoktól Gorilla Glass 3 oltalmazza. Természetesen a megjelenítőn lévő számlapokat bármikor le lehet cserélni, és olyat választhatunk, ami megfelel az éppen aktuális hangulatnak, összesen több, mint 100 opció van. Mondanunk sem kell, a szíj is cserélhető, ami még tovább fokozza a testreszabhatóságot.

A Xiaomi Amazfit GTR Lite belsejében Bluetooth 5.0 modem található, amelynek köszönhetően stabil és megnövelt hatótávú kapcsolat hozható létre bármilyen okostelefonnal, táblagéppel. Miután létrejött az összeköttetés nem fogunk lemaradni a fontos értesítésekről, szöveges üzenetekről, illetve a bejövő hívásokról sem.

A vezeték nélküli kapcsolatnak köszönhetően bármikor megcsörgethető a párosított mobil, és irányíthatóvá válik annak kamerája is. A gyártó gondolt a sportos életmódot űző felhasználókra is, számukra 8 sport üzemmód, pulzusmérő, lépésszámláló és alvásmonitorozás áll majd rendelkezésre. A további lehetőségek között megtalálható az ébresztés, az iránytű, a stopper, a médialejátszó vezérlése, valamint az időjárás előrejelzés.

A Lite verzió egyébként két fontosabb dologban tér el a normál Amazfit GTR-től, az egyik a GPS hiánya, a másik pedig az, hogy 12 helyett “csak” 8-féle sportmódja van. Ha ezek a dolgok nem annyira fontosak a számodra, akkor megfelelő lehet ez a modell, ami most bevezető akcióban igen jó áron kapható. A GearBest oldalán rendelhető elsőként a kütyü, 109,99 dollárt kérnek érte, ami durván 32.500 Ft. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

Válaszd az ingyenes vámmentes Priority Line szállítást!

Forrás: GearBest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid