Megjelent a Xiaomi Haylou LS02 okosóra, még 10.000 Ft-ba sem kerül

0

A Xiaomi Haylou LS02 (vagy más néven Haylou Smart Watch 2) okosóra nemrégiben debütált, és rendkívül baráti vételára ellenére 24 órás pulzusmérést, vízálló borítást, 20 napos üzemidőt, Bluetooth 5.0 modemet, fejlett alvásmonitorozást és 12 sport üzemmódot kínál, számos egyéb mellett. A Tomtop webáruházának köszönhetően most 10 ezer forint alatti összegért cserébe lehet a miénk a készülék, ami nem mellesleg még jól is néz ki.

A Xiaomi Haylou LS02 okosóra most a Tomtop jóvoltából mindössze 28,99 dolláros áron rendelhető, ez magyar valutára átszámítva nagyjából 8.900 forintot jelent, a szállítás pedig ingyenes. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Külalak

A Xiaomi Haylou LS02 okosóra, már ami a dizájnt illeti, némileg hasonlít az Apple Watch-ra, de ez semmiképpen sem számít negatívumnak, hiszen Jony Ive és dizájner csapatának formatervei legendásak, azonnal megragadják a tekinteteket.

A készülék nem csupán elegáns és modern, de a strapát is bírja, a burkolat megfelel az IP68 szabványnak, tehát kiválóan állja a vizet és a port.

A szíj cserélhető és bőrbarát anyagból készült.

A Haylou LS02 négyzet alakú megjelenítője 1,4 hüvelykes, 320 x 320 pixeles felbontást kínál, és LCD technológiára épül.

Maga az óra 48 x 36 x 11,5 mm-es dimenziókkal, valamint 35 grammos tömeggel bír.

Funkciók

Az okosóra összesen tizenkét sport üzemmóddal rendelkezik, ezek között megtalálható a kocogás, a biciklizés, a jóga, de még a séta is. A beépített optikai szenzor 24 órás megfigyelés alatt tartja a pulzusunkat, és ennek az érzékelőnek köszönhetően igénybe vehetünk fejlett alvásmonitorozási lehetőségeket is.

A készülék rendelkezik beépített légzési gyakorlatokkal is. Az okosóra burkolata alatt egy Bluetooth 5.0 modem teljesít szolgálatot, miután sikeresen megtörtént a párosítás, az óra képes irányítani a másik eszköz zenelejátszóját, és megjelennek a fontosabb értesítések. A kütyü támogatja az Android és iOS rendszerű telefonokat és tableteket egyaránt.

A rengeteg funkció között megtalálható az ébresztés, az időjáráskijelzés, és az óra figyelmeztet bennünket, ha már túl régóta ülünk egy helyben.

A Haylou Fit alkalmazással még hatékonyabbá tudjuk tenni edzéseinket és figyelemmel kísérhetjük haladásunkat.

Üzemidő

Az okosóra belsejében egy 260 mAh kapacitású akkumulátor található, amely akár 20 napon keresztül is képes működőképes állapotban tartani a készüléket egyetlen feltöltéssel.

A töltés a már megszokott mágneses kábellel történik.

A Xiaomi Haylou LS02 okosóra most a Tomtop jóvoltából mindössze 28,99 dolláros áron rendelhető, ez magyar valutára átszámítva nagyjából 8.900 forintot jelent. További részletek és megrendelés ezen a linken!

 

A Tomtop webáruházában az órán kívül még akadnak további remek ajánlatok is:

 

Fontos tudnivalók: Kis összegű rendelés esetén garantáltan nincs vámolás (35 euró vagy ~40 dollár alatt), drágább termék esetében pedig vásárolj EU raktárról vagy válassz valamilyen vámmentes szállítást (pl. Priority Line/EU Priority Line). A kupont (ha van) a rendelés során tudod beírni, csak utána csökken le a termék ára. Fizetni mindenképpen PayPallel ajánlott külföldi oldalakon, mert ez védi a vásárlót, vagyis Téged.

További hasznos linkek:

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid