Megkezdődött az LG Velvet Android 11 frissítése

0

Szinte azzal egyidőben, hogy bejelentette visszavonulását a telefonos piacról, az LG ígéretet tett arra, hogy jelenlegi felhasználóit nem hagyja cserben, és szoftveres frissítésekkel látja majd el őket, még ha nem is az összes készülék esetében. Leginkább a prémium és zászlóshajó mobilok voltak érintettek, amelyek közül most az LG Velvet 4G modemmel szerelt változata részesülhet az Android 11 jóságaiban, immáron egy stabil rendszerverzió révén.

Az okostelefon 5G kiadása már januárban megkapta a stabil Android 11 frissítést, és most eljött az ideje annak, hogy az LTE modemmel szerelt modell is megkapja az új rendszert. A frissítéssel érkező változások részletes ismertetése, vagyis a changelog jelen pillanatban nem érhető el, de úgy tudni, hogy az új szoftver a megszokott Android 11 funkciókat szállítja, olyanokra kell gondolni, mint a csevegőbuborékok és az értesítési előzmények, illetve a kamera applikáció gyorsnézet és éjszakai timelapse opciókkal is bővül.

Az LG Velvet LTE frissítése jelenleg Dél-Koreában zajlik, de néhány héten belül az összes olyan régióba eljuthat, ahol az okostelefont forgalmazzák. Ráadásul ezzel még nincs vége.

A gyártó még áprilisban erősítette meg azt, hogy az Android 12 rendszert is meg fogják kapni az LG Velvet LTE és 5G kiadások. Persze, hogy erre mikor kerül majd sor, egyelőre nem tették közzé, ami nem is csoda, mivel a Google sem adott ki még stabil Android 12 buildet.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid